|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2 

Aida - Wto 02 Paź, 2012

| rasowyczop napisał/a: | 	 		  Lachy przestańta tyle żryć.

_________________ | 	    nie.   

| Mecenas napisał/a: | 	 		  | mieszkałem 4 lata, momentami było zbyt lekko | 	  

jeszcze tych momentów nie miałam, ale długa droga przede mną tu
												 loscrudos - Wto 02 Paź, 2012

| Aida napisał/a: | 	 		  | Jakże ciężkie jest mieszkanie w akademiku | 	  

Pięć lat mieszkałem i miło wspominam. Można poznać niezłych paranoików. Miałem znajomego "z dobrej rodziny" . Już po pierwszym roku cały akademik wiedział kiedy chłopak wracał z "zajęć". Ulubione jego hobby to otwieranie drzwi swojego pokoju na oścież  i włączanie na full Metaliki. W późniejszych latach trochę zmienił repertuar ale wyszedł z akademika jako rasowy alkoholik. Były też przypadki skakania z okien (3 piętra) nad ulubioną pijalnią studentów. Oczywiście seks w każdym miejscu a więc korytarze, kible , prysznice (koedukacyjne oczywiście), pokoje. Jedynie recepcja była wyjęta z tego ogółu. W sumie niezły zwierzyniec. I zaopatrzenie we wszystkie produkty do życia bez wychodzenia z akademika , taka lokalna Biedronka tylko bez wózków , wózki zbieraliśmy z miasta żeby udrażniać komunikację na poszczególnych piętrach akademika  
												 wajch - Śro 03 Paź, 2012

| Aida napisał/a: | 	 		   	  | rasowyczop napisał/a: | 	 		  Lachy przestańta tyle żryć.

_________________ | 	    nie.   

| 	  

Ty to taka gruba, na prawdę  
												 Aida - Śro 03 Paź, 2012

| loscrudos napisał/a: | 	 		  | Pięć lat mieszkałem i miło wspominam. Można poznać niezłych paranoików. Miałem znajomego "z dobrej rodziny" . Już po pierwszym roku cały akademik wiedział kiedy chłopak wracał z "zajęć". Ulubione jego hobby to otwieranie drzwi swojego pokoju na oścież i włączanie na full Metaliki. W późniejszych latach trochę zmienił repertuar ale wyszedł z akademika jako rasowy alkoholik. Były też przypadki skakania z okien (3 piętra) nad ulubioną pijalnią studentów. Oczywiście seks w każdym miejscu a więc korytarze, kible , prysznice (koedukacyjne oczywiście), pokoje. Jedynie recepcja była wyjęta z tego ogółu. W sumie niezły zwierzyniec. I zaopatrzenie we wszystkie produkty do życia bez wychodzenia z akademika , taka lokalna Biedronka tylko bez wózków , wózki zbieraliśmy z miasta żeby udrażniać komunikację na poszczególnych piętrach akademika   | 	  

zaczyna mi się to podobać   

| wajch napisał/a: | 	 		  | Ty to taka gruba, na prawdę   | 	  

dlatego mogę jeść do woli      chyba że potem w uda pójdzie, to nie będzie fajne   
												 Dzemu - Czw 04 Paź, 2012
  Codziennym zapierd*** wpadlem tu i witam!  

Qrwa majac chore dziecko prace fizyczna do 17 ( a czasem konczac po 19) mozna ohujec!
												 Aneta - Pią 05 Paź, 2012
  ...ale przed końcem świata, to świat należy do mnie...            
												 suchy693 - Pią 05 Paź, 2012
  szokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Kurwa niektórzy handlujacy na allegro chyba postradali zmysły wyceniajac tak cd  kretyniiiiiiiiiiiiiii          
												 loscrudos - Sob 06 Paź, 2012

| Aida napisał/a: | 	 		  

zaczyna mi się to podobać    | 	  

calkiem fajne życie , masa wspomnień , sporo dobrych emocji, tylko proponuję nie wspominać o tych sytuacjach zbyt często na forum publicznym, policja i homosapiens nie rozumieją pewnych zdrowych odchyłów od normy.
												 suchy693 - Nie 14 Paź, 2012
  Wczoraj był dzień koncertów i szwendania sie po mieście zjebany jestem jak pies !!!!!!!!!! Fialky jak zwykle potegą Gagarin Brothers zajebisci Kolizja dała rade reszta nie warta wspomnienia a dzis PRACA     PS achaaaaaaaaa i fajne laski zaczynaja przychodzic na gigi hmmmmmmmmmmmmmmmm      
												 Anonymous - Pon 15 Paź, 2012
  Kolejny powrót na stare smieci. Witam forum ponownie.
												 Aida - Wto 16 Paź, 2012
  Dobra akcja z tym meczem   
												 rasowyczop - Czw 18 Paź, 2012
  a to moja radosna twórczość     

http://www.youtube.com/wa...YbAFWqqS-lee90w
												 Stanzberg - Pią 19 Paź, 2012

SantaClaus - Sob 20 Paź, 2012

zrób i jeden dla mnie!
												 rasowyczop - Pon 22 Paź, 2012

| SantaClaus napisał/a: | 	 		  

zrób i jeden dla mnie! | 	  

umotywuj potrzebę posiadania w formie wypracowania to rozpatrzę wniosek i wciągnę cię na listę oczekujących.
												 rasowyczop - Pon 22 Paź, 2012
  Miałem cisze tak absolutną że słyszałem to co można było usłyszeć,to mi autostradę wybudowali kilometr od domu i napierdalają tiry cały czas i już nić nie słyszę.
												 suchy693 - Wto 23 Paź, 2012
  No i co tam kurwa u was w świecie sie dzieje  
												 k_u_dlaty - Wto 23 Paź, 2012
   zajebiste! Aż może sam sobie zrobię jak znajdę czas
												 Lewa - Śro 24 Paź, 2012

| rasowyczop napisał/a: | 	 		  | Miałem cisze tak absolutną że słyszałem to co można było usłyszeć,to mi autostradę wybudowali kilometr od domu i napierdalają tiry cały czas i już nić nie słyszę. | 	   bynajmniej jest autostrada!  
												 Szapi - Czw 25 Paź, 2012
  chyba jednak nie bynajmniej
												 Lewa - Czw 25 Paź, 2012
  Starałam się wnieść taki pozytywny ton, bo i tak źle i tak nie dobrze  
												 wajch - Czw 25 Paź, 2012
  bynajmniej nie równa sie przynajmniej :p
												 Lewa - Czw 25 Paź, 2012
  drobna pomyłeczka, wybaczcie  
												 rasowyczop - Pon 29 Paź, 2012
  Spadł śnieg,czas odstawić moto do garażu,jestem odcięty od świata tak gdzieś do końca lutego.
												 suchy693 - Pią 02 Lis, 2012
  Dzisiaj mnie wszystko wkurwia  

| 

|