PUNK FORUM
Forum Punkowe

Miłość & Seks - Sposob na zapoznanie sie...

heroina - Pon 22 Mar, 2010

może jesteś po prostu bardzo nachalna/ brzydka/ głupia? :crazy:
Foxy 68 - Pon 22 Mar, 2010

Poka pyszczek,ja ocenie :* :twisted: znaczy wszyscy ocenimy i w tedy rzeczowo poradzimy.
Rotten82 - Pon 22 Mar, 2010

dokładnie! musisz nam pokazać swoje zdjęcie, a wtedy my, mężczyźni napiszemy co jest nie tak

ja też chętnie ocenię ;-)
Dev - Pon 22 Mar, 2010

kurde, ja jak czytam temat o zajebistych laskach, to sobie postanawiam nie wrzucac tu na forum juz wiecej foci z moją mordą, bo kurwa, wiaadomo co :lol: :evil:

ale ty paulis mozesz wrzucic, jestes moze ze strzegomia?

kubarockman - Pon 22 Mar, 2010

poprosze razem z autoryzacja, tzn na zdjeciu trzymasz kartke z napisem punkserwis
Foxy 68 - Pon 22 Mar, 2010

Dev napisał/a:
postanawiam nie wrzucac tu na forum juz wiecej foci z moją mordą, bo kurwa, wiaadomo co

ale czemu? :(

coś mi się zdaje, że paola jest prowokacją, ale zobaczymy jak się historia rozwinie
Lolitta - Pon 22 Mar, 2010

Ej, jesteście paskudni.
Foxy 68 napisał/a:
o tak: KLIK

Jak można przygodnie spotkanego faceta zaszczycić miłością francuską... ? Bleh... W związku to jest w porządku, ale inaczej?
I czemu dręczycie to biedne dzieciątko? :mrgreen: :razz:

Aaa co do tematu:
Jakieś 2 lata temu w sierpniu. Wracam z miasta. Pod balkonami imprezka, znaczy grill i wódeczka.
nazik: Chodź tutaj, blablabla, napij się, blablabla, zjedz kiełbasę z grila, blablabla, fajne kabaretki, blablabla, jutro przyjdę po Ciebie, i będę czekał pod blokiem, dopóki nie wyjdziesz...
Ja: Zaaaaraaaz - Nie - Nawet może być ta kiełbasa z grilla - Dzięki - NIIIEEE - :shock: no dobra....

Potem było parę piwnych spotkań, na których piłam piwo szybciej niż on, aż się chłopczyna zawstydził.

I tak mnie nazik poderwał ;-) :cool:

ja zostałam poderwana na wtargnięcie i zaskłotowanie mojego domu na tydzień z kawałkiem i ratowanie mnie z opresji kiedy to mój własny trawnik podstawił mi nogę :lol:
rozwal - Pon 22 Mar, 2010

wawrzon napisał/a:
wierność kobiecie pozostaje na górze...
piszesz tak, bo ada moze przeczytac? ;-) ;-)
Ryszard - Pon 22 Mar, 2010

Bardzo, bardzo mądrą rzecz Koniu napisał/a:

Jak mężczyzna odmawia kobiecie to :

A) Jest tak najebany, że nie byłby w stanie.
B) Kobieta jest tak brzydka, że nawet po pijaku nie jest w stanie.
C) Ma już inną kobietę której jest wierny
D) Jest pedziem albo katolikiem
E) Nie ma gumy,koledzy też nie, gość nie jest kamikaze a stacja benzynowa oddalona jest o 4 godziny drogi.

nie potrafię wymienić więcej powodów dla których normalny samiec odmawia nawet względnie znośnej kobiecie przygodnego bzykania na imprezie.

Paola - Pon 22 Mar, 2010

Foxy 68 napisał/a:
Poka pyszczek,ja ocenie :* :twisted: znaczy wszyscy ocenimy i w tedy rzeczowo poradzimy.

Paola - Pon 22 Mar, 2010

Lolitta napisał/a:
Ej, jesteście paskudni.
Foxy 68 napisał/a:
o tak: KLIK

Jak można przygodnie spotkanego faceta zaszczycić miłością francuską... ? Bleh... W związku to jest w porządku, ale inaczej?
I czemu dręczycie to biedne dzieciątko? :mrgreen: :razz:

Aaa co do tematu:
Jakieś 2 lata temu w sierpniu. Wracam z miasta. Pod balkonami imprezka, znaczy grill i wódeczka.
nazik: Chodź tutaj, blablabla, napij się, blablabla, zjedz kiełbasę z grila, blablabla, fajne kabaretki, blablabla, jutro przyjdę po Ciebie, i będę czekał pod blokiem, dopóki nie wyjdziesz...
Ja: Zaaaaraaaz - Nie - Nawet może być ta kiełbasa z grilla - Dzięki - NIIIEEE - :shock: no dobra....

Potem było parę piwnych spotkań, na których piłam piwo szybciej niż on, aż się chłopczyna zawstydził.

I tak mnie nazik poderwał ;-) :cool:

jakos sobie z tym dreczeniem poradze;p

nie skub tak mocno brwi.
Paola - Pon 22 Mar, 2010

heroina napisał/a:
nie skub tak mocno brwi.

Tylko tyle? ;pp

skutek picia w nadpobudliwym towarzystwie.

jaka prowokacja. Wątpie... to jak duzo alko. na niego trzeba? ;p

Brodie - Pon 22 Mar, 2010

jestes w sumie normalna, ale w sumie nie wiem jak ci poradzic
moja byla w pewnym momencie naszego 'spotykania sie' po prostu rzucila sie na mnie i tak wyszlo ze potem bylismy razem. wiec moze nakrec jakas fajna atmosfere i dzialaj zamiast pierdolic na forum bo to nic nie pomoze :razz:

mqrcin - Wto 23 Mar, 2010

paola masz rodzine kolo warszawy
zajebiscie mi przypominasz pewna monike

QkiZ - Wto 23 Mar, 2010

mqrcin tani podryw ;-)
mqrcin - Wto 23 Mar, 2010

QkiZ napisał/a:
mqrcin tani podryw ;-)

za duzy jestem i nie tru punk odpadam :grin:

Paola - Wto 23 Mar, 2010

mqrcin napisał/a:
QkiZ napisał/a:
mqrcin tani podryw ;-)

za duzy jestem i nie tru punk odpadam :grin:

mam rodzine w warszawie. oj tam tru nie tru. szkoda,ze za DUZY xDD
Zigi napisał/a:
chciałbym dodać jeszcze opcje "imprezowicze podkablują dziewczyn" i "dzieczyna ma charakter opowiadającej wszystkim dookoła co zaszło"

uwierz, ze nie wszyscy.

QkiZ - Wto 23 Mar, 2010

Nie wszyscy podkablują czy nie wszystkie rozpowiadają :?: Szczerze, nie spotkałem się z takim przypadkiem, aby dziewczyna rozpowiadała takie rzeczy po akcji.
Ryszard - Wto 23 Mar, 2010

Rozpowiadać to nie rozpowiada. Acz z koleżankami się na ogół podzieli i rozejdzie się samo. ;-)
QkiZ - Wto 23 Mar, 2010

Taa, po opowiadają sobie, który je rżnął i kto miał najdłuższego ;-)
Hamel - Wto 23 Mar, 2010

QkiZ napisał/a:
Taa, po opowiadają sobie, który je rżnął i kto miał najdłuższego ;-)

Mój kumpel jak popadł w konflikt z taką laską, to za jej sprawą wśród znajomych miał opinie małej fujary :lol: