|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Miłość & Seks - Sposob na zapoznanie sie...
heroina - Pon 22 Mar, 2010
może jesteś po prostu bardzo nachalna/ brzydka/ głupia?
Foxy 68 - Pon 22 Mar, 2010
Poka pyszczek,ja ocenie znaczy wszyscy ocenimy i w tedy rzeczowo poradzimy.
Rotten82 - Pon 22 Mar, 2010
dokładnie! musisz nam pokazać swoje zdjęcie, a wtedy my, mężczyźni napiszemy co jest nie tak
ja też chętnie ocenię
Dev - Pon 22 Mar, 2010
kurde, ja jak czytam temat o zajebistych laskach, to sobie postanawiam nie wrzucac tu na forum juz wiecej foci z moją mordą, bo kurwa, wiaadomo co
ale ty paulis mozesz wrzucic, jestes moze ze strzegomia?
kubarockman - Pon 22 Mar, 2010
poprosze razem z autoryzacja, tzn na zdjeciu trzymasz kartke z napisem punkserwis
Foxy 68 - Pon 22 Mar, 2010
Dev napisał/a: | postanawiam nie wrzucac tu na forum juz wiecej foci z moją mordą, bo kurwa, wiaadomo co |
ale czemu?
coś mi się zdaje, że paola jest prowokacją, ale zobaczymy jak się historia rozwinie
Lolitta - Pon 22 Mar, 2010
Ej, jesteście paskudni.
Foxy 68 napisał/a: | o tak: KLIK |
Jak można przygodnie spotkanego faceta zaszczycić miłością francuską... ? Bleh... W związku to jest w porządku, ale inaczej?
I czemu dręczycie to biedne dzieciątko?
Aaa co do tematu:
Jakieś 2 lata temu w sierpniu. Wracam z miasta. Pod balkonami imprezka, znaczy grill i wódeczka.
nazik: Chodź tutaj, blablabla, napij się, blablabla, zjedz kiełbasę z grila, blablabla, fajne kabaretki, blablabla, jutro przyjdę po Ciebie, i będę czekał pod blokiem, dopóki nie wyjdziesz...
Ja: Zaaaaraaaz - Nie - Nawet może być ta kiełbasa z grilla - Dzięki - NIIIEEE - no dobra....
Potem było parę piwnych spotkań, na których piłam piwo szybciej niż on, aż się chłopczyna zawstydził.
I tak mnie nazik poderwał
ja zostałam poderwana na wtargnięcie i zaskłotowanie mojego domu na tydzień z kawałkiem i ratowanie mnie z opresji kiedy to mój własny trawnik podstawił mi nogę
rozwal - Pon 22 Mar, 2010
wawrzon napisał/a: | wierność kobiecie pozostaje na górze... | piszesz tak, bo ada moze przeczytac?
Ryszard - Pon 22 Mar, 2010
Bardzo, bardzo mądrą rzecz Koniu napisał/a: |
Jak mężczyzna odmawia kobiecie to :
A) Jest tak najebany, że nie byłby w stanie.
B) Kobieta jest tak brzydka, że nawet po pijaku nie jest w stanie.
C) Ma już inną kobietę której jest wierny
D) Jest pedziem albo katolikiem
E) Nie ma gumy,koledzy też nie, gość nie jest kamikaze a stacja benzynowa oddalona jest o 4 godziny drogi.
nie potrafię wymienić więcej powodów dla których normalny samiec odmawia nawet względnie znośnej kobiecie przygodnego bzykania na imprezie. |
Paola - Pon 22 Mar, 2010
Foxy 68 napisał/a: | Poka pyszczek,ja ocenie znaczy wszyscy ocenimy i w tedy rzeczowo poradzimy. |
Paola - Pon 22 Mar, 2010
Lolitta napisał/a: | Ej, jesteście paskudni.
Foxy 68 napisał/a: | o tak: KLIK |
Jak można przygodnie spotkanego faceta zaszczycić miłością francuską... ? Bleh... W związku to jest w porządku, ale inaczej?
I czemu dręczycie to biedne dzieciątko?
Aaa co do tematu:
Jakieś 2 lata temu w sierpniu. Wracam z miasta. Pod balkonami imprezka, znaczy grill i wódeczka.
nazik: Chodź tutaj, blablabla, napij się, blablabla, zjedz kiełbasę z grila, blablabla, fajne kabaretki, blablabla, jutro przyjdę po Ciebie, i będę czekał pod blokiem, dopóki nie wyjdziesz...
Ja: Zaaaaraaaz - Nie - Nawet może być ta kiełbasa z grilla - Dzięki - NIIIEEE - no dobra....
Potem było parę piwnych spotkań, na których piłam piwo szybciej niż on, aż się chłopczyna zawstydził.
I tak mnie nazik poderwał |
jakos sobie z tym dreczeniem poradze;p
nie skub tak mocno brwi.
Paola - Pon 22 Mar, 2010
heroina napisał/a: | nie skub tak mocno brwi. |
Tylko tyle? ;pp
skutek picia w nadpobudliwym towarzystwie.
jaka prowokacja. Wątpie... to jak duzo alko. na niego trzeba? ;p
Brodie - Pon 22 Mar, 2010
jestes w sumie normalna, ale w sumie nie wiem jak ci poradzic
moja byla w pewnym momencie naszego 'spotykania sie' po prostu rzucila sie na mnie i tak wyszlo ze potem bylismy razem. wiec moze nakrec jakas fajna atmosfere i dzialaj zamiast pierdolic na forum bo to nic nie pomoze
mqrcin - Wto 23 Mar, 2010
paola masz rodzine kolo warszawy
zajebiscie mi przypominasz pewna monike
QkiZ - Wto 23 Mar, 2010
mqrcin tani podryw
mqrcin - Wto 23 Mar, 2010
QkiZ napisał/a: | mqrcin tani podryw |
za duzy jestem i nie tru punk odpadam
Paola - Wto 23 Mar, 2010
mqrcin napisał/a: | QkiZ napisał/a: | mqrcin tani podryw |
za duzy jestem i nie tru punk odpadam |
mam rodzine w warszawie. oj tam tru nie tru. szkoda,ze za DUZY xDD
Zigi napisał/a: | chciałbym dodać jeszcze opcje "imprezowicze podkablują dziewczyn" i "dzieczyna ma charakter opowiadającej wszystkim dookoła co zaszło" |
uwierz, ze nie wszyscy.
QkiZ - Wto 23 Mar, 2010
Nie wszyscy podkablują czy nie wszystkie rozpowiadają Szczerze, nie spotkałem się z takim przypadkiem, aby dziewczyna rozpowiadała takie rzeczy po akcji.
Ryszard - Wto 23 Mar, 2010
Rozpowiadać to nie rozpowiada. Acz z koleżankami się na ogół podzieli i rozejdzie się samo.
QkiZ - Wto 23 Mar, 2010
Taa, po opowiadają sobie, który je rżnął i kto miał najdłuższego
Hamel - Wto 23 Mar, 2010
QkiZ napisał/a: | Taa, po opowiadają sobie, który je rżnął i kto miał najdłuższego |
Mój kumpel jak popadł w konflikt z taką laską, to za jej sprawą wśród znajomych miał opinie małej fujary
|
|