|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - Poproszę badziki do kontroli
Hamel - Wto 06 Kwi, 2010
Niemal rok chodzę w tych samych, mało prestiżowych Steelach.
Jutro z rana idę na miasto szukać bogatych gówniarzy i współczuję tym, którzy mają Martensy lub Cockney'e
Marchin - Wto 06 Kwi, 2010
Z tym że ten temat był wydzielony z innego i podejrzewam że początek jest bez kontekstu. A może ma kontekst i tylko ty nie umiesz czytać? W każdym razie nie kminisz sytuacji.
Alex de Large - Wto 06 Kwi, 2010
Hamel cieszę się że mogłem ci poradzić w tak ważnej dla ciebie sprawie
Marchin mój post był kierowany do kogoś innego niż ty... Nie czuj się taki ważny
Mechanik - Wto 06 Kwi, 2010
cybuch napisał/a: | Slaby argument, podzialy nie są dlatego, ze jest cp/dp, bo tam tez są podzialy, roznice zdan, spory i dyskusje, chodzi po prostu o to, ze ludzie, nawet sluchajacy tej samej muzyki, niekoniecznie tak samo widzą pewne sprawy, to chyba proste? | Dla mnie wystarczający. Skąd się wzięły te podziały na "lewaków", "brudasów" itp. wśród panków? Jakoś kiedyś nie było takich podziałów, punk to był punk i nie było mowy o tym żeby macał się z jakimś syfem, a co za tym idzie cokolwiek miał na koszulce, to wiadomo było o co cho.
100% Hate - Wto 06 Kwi, 2010
Old Crewman napisał/a: | Kolejny, który za esencję rakenrola uważa napierdalankę |
Old, ktoś kto się naprawdę napierdala w realu, nie napina się na forum. Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje.
Mecenas - współczuję ci chłopie. Klokłork aleksik na ciebie poluje. Ja bym na twoim miejscu nie wychodził z domu.
Klokłork aleksik - a na mnie też zapolujesz? Plisss, punktów lansu mi przybędzie. Nie załapałem się na red watcha, to niech przynajmniej aleksik postraszy mnie wpierdolem.
Hamel - Wto 06 Kwi, 2010
100% Hate napisał/a: | Klokłork aleksik - a na mnie też zapolujesz? Plisss, punktów lansu mi przybędzie. |
Stary! Warto dla tych kilku punktów lansu ryzykować megahiperextrafull wpierdolem od takiego mocarza?!
Czy ja gdziekolwiek wspomniałem o napierdalaniu?!
Spadam z tego forum - śmierdzi tutaj konserwami i prawicą za bardzo.
Odnośnie przysłowia z krową - spójrz na siebie
Nara
cybuch - Wto 06 Kwi, 2010
Mechanik napisał/a: | Skąd się wzięły te podziały na "lewaków", "brudasów" itp. wśród panków? |
Raczej nie od powstania cp/dp... jeden i drygi przyklad kiepski. Problem polega na tym, ze bierzesz cp/dp jako jakaś organizacje albo jeden organizm, no ale to nie moj problem, zyj w nieswiadomosci.
Old Crewman napisał/a: | To jakiś kliniczny przypadek jest, nie ma co dyskutować w ogóle. |
No lekko, kurde, ja w ogole tak az sie zdziwilem troszke, ze tacy zawodnicy serio chodzą po swiecie, choc wlasciwie, paru takich spotkalem, ale tamci znowoz chcieli sie lac za to, ze niby "lewak i brudas" jestem. Sam wiesz, ze taki uklad, gdy jedni ograniczeni idioci mają za faszyste, a drudzy za lewaka, jest chyba najlepszy.
Old Crewman - Wto 06 Kwi, 2010
Niewesoło zatem widzę Twój netowy lajf, Alex, bo "konserwy" i inne nieprzystające do jedynej słusznej wizji punkrocka (cokolwiek za nią ktokolwiek uważa) indywidua pisują też na hc.pl, punk.alternatywa, itp, itd, etc...
Wszędzie jednak jakoś można normalnie rozmawiać (poza totalnymi zjebami z obu stron betoniarki).
Ostatni post: Old Crewman wiem bo musicie wypełnić to że w realu was mało widać więc w necie trzeba robić dobre pozory.
CP/DP?
Jebać tych ciuli!
Nara
Old Crewman - Wto 06 Kwi, 2010
Tyle, że ja nie jestem CP/DP. Nara.
cybuch - Wto 06 Kwi, 2010
Old Crewman napisał/a: | Tyle, że ja nie jestem CP/DP. Nara. |
No mowie, gosc nie trybi istoty tamtego forum, jak niektorzy tu wiedzą, taki ze mnie "konserwatywny prawicowiec", ze o ja jebie, no ale co takiemu tlumaczyc.
Swoją drogą, najwieksza pankowa impreza w Polsce chyba aż roiła sie od konserw i "konserw", w tym roku w lipcu tez pewnie tak bedzie, dziwi mnie, ze Alex nie "porozmawial" wtedy.
Alex de Large napisał/a: | że w realu was mało widać |
Hehe, większej bzdury dawno nie widziałem. Wystarczy wejść na jakikolwiek temat koncertowy na konserwach i poczytać, ile osób było na każdym z tych gigów.
Więc jeśli kogoś nie widać, to właśnie "Aleksików" i chłopców z antify, której jednym z bardziej spektakularnych sukcesów A.D. 2009 było zorganizowanie prelekcji na rozbracie.
....a Gitsi jak grali, tak grają... Czemu z nimi sobie nie porozmawiasz, Aleksie?
wawrzon - Wto 06 Kwi, 2010
W końcu - po świętach i do szkoły. A jak wpierdol - tak jak mówiłem - chłopcy się nie odzywają, unikają kontaktu, nie odbierają telefonu, nie odpowiadają na gg i na sms y - a ja nie mieszkam we Wrocławiu na codzień by ich łapać.
Kontrol Mind - Wto 06 Kwi, 2010
Dołączcie do ONRu punki
BadMotherfucker - Wto 06 Kwi, 2010
Kontrol Mind napisał/a: | Dołączcie do ONRu punki |
Umrzyj w końcu
Hamel - Wto 06 Kwi, 2010
Dołącz do Szkoły Dialogu.
Kontrol Mind napisał/a: | Dołączcie do ONRu punk |
Chyba tobie i tej całej antifie bardziej po drodze. Wspólne zainteresowania już macie: maszerowanie w pochodach, bicie ludzi w 5:1, pisanie donosów...
cybuch napisał/a: | Raczej nie od powstania cp/dp... jeden i drygi przyklad kiepski. Problem polega na tym, ze bierzesz cp/dp jako jakaś organizacje albo jeden organizm, no ale to nie moj problem, zyj w nieswiadomosci. | Od samego powstania na pewno nie, ale dalej już tak.
Skąd wiesz jako co ja biorę cpdp w takich kategoriach? Problem polega na tym, że to ty mi mówisz jak ja widzę cpdp, bo jeśli komuś się nie podoba cpdp, to według ciebie on musi być taki to a taki i chooj, ty zaś jesteś jedyny uświadomiony.
Nie lubię tego argumentu, ale mam wrażenie że ty dzieciak jesteś.
Alex de Large napisał/a: | wawrzon lepiej powiedz jak tam masakryczny wpierdol łańcuchem dla nich? |
100% Hate - Śro 07 Kwi, 2010
Mechanik napisał/a: | mam wrażenie że ty dzieciak jesteś |
... powiedział koleś, który jest za sprawdzaniem badzików na gigach.
Stanzberg - Śro 07 Kwi, 2010
Hamel napisał/a: | Dołącz do Szkoły Dialogu. | Post MISTRZ
OWN3D.
Cytat: | tobie i tej całej antifie bardziej po drodze. Wspólne zainteresowania już macie: maszerowanie w pochodach, bicie ludzi w 5:1, pisanie donosów... | Post MISTRZ nr 2!
Mechanik - Śro 07 Kwi, 2010
100% Hate napisał/a: | ... powiedział koleś, który jest za sprawdzaniem badzików na gigach. | Myślę że ja swoje zdanie argumentuję wyraźnie i rzeczowo, ty natomiast użyłeś tego zdania jako jedynego argumentu przeciwko mnie, więc świadczy to tylko o tobie.
kacperro - Śro 07 Kwi, 2010
100% Hate napisał/a: | Kontrol Mind napisał/a: | Dołączcie do ONRu punk |
Chyba tobie i tej całej antifie bardziej po drodze. Wspólne zainteresowania już macie: maszerowanie w pochodach, bicie ludzi w 5:1, pisanie donosów... |
Rozumiem, że dużo razy dostałeś wpierdol 5:1, czy może jak zwykle usłyszałeś od kogoś, lub przeczytałeś na jakimś forum
|
|