|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
suchy693 - Pią 25 Lis, 2011
punczur napisał/a: | Sto lat, Nazisławie. Idę na jabola, wypiję za twe zdrowie. | nic nowego u ciebie
k_u_dlaty - Pią 25 Lis, 2011
punczur napisał/a: | Idę na jabola | mialem sie pytac czy czasem nie zapomniales o piciu wina napisac
bladaczka - Pią 25 Lis, 2011
http://lewica.pl/?id=25631&tytul=Warszawa:-'Zakaz-peda%B3owania'-zarejestrowanym-znakiem-NOP
punczur - Pią 25 Lis, 2011
Wrocilem. Asienajebalem, jestem ciekaw czy czasem nie jest niekulturalnie pic taka trucuzne jak XXL za czyjeś zdrowie.
k_u_dlaty - Pią 25 Lis, 2011
bladaczka napisał/a: | http://lewica.pl/?id=25631&tytul=Warszawa:-'Zakaz-peda%B3owania'-zarejestrowanym-znakiem-NOP | to juz bylo
Dzemu - Pią 25 Lis, 2011
a ja qluralnie zubrowkie pije sobie! a ze duuzoo to moja sprawa. Raz jeszcze najlepszego nazik
bladaczka - Sob 26 Lis, 2011
k_u_dlaty napisał/a: | to juz bylo | pardon
ja bym łyka tego syfu w siebie nie wlała bez zwrócenia żarcia sprzed tygodnia
Zwierz@k - Sob 26 Lis, 2011
u mnie to piją tylko najgorsi menele. cytując klasyka - "kijem przez szmatę tego nie tknę"
k_u_dlaty - Sob 26 Lis, 2011
u mnie najwieksze zule pija beczulke i barylke...
wajch - Sob 26 Lis, 2011
A ja wczoraj poszedłem sobie do sklepu normalnie po winko a tu Komandos,aż kupiłem sobie dwa.
Nawet nie popiłem dobrze wczoraj. Fajnie tak obudzić się w sobotę bez kaca.
komandos<3
kawkader - Sob 26 Lis, 2011
Nie gadajcie tu i jabolach, bo tutaj są same porządne panki co się brzydzą siarkofrutami!
Mecenas - Sob 26 Lis, 2011
teraz w dobrym guście wśród panków jest popijać whisky bez popity
Stanzberg - Sob 26 Lis, 2011
W tej konkurencji mógłbym się ścigać! Niegdyś, bo teraz jestem xSEx.
Rotten82 - Sob 26 Lis, 2011
wajch napisał/a: | A ja wczoraj poszedłem sobie do sklepu normalnie po winko a tu Komandos,aż kupiłem sobie dwa. |
ubieram się i idę do żabki! jak nie będzie komandosów to masz przejebane !
Nooo brawo pudzian. Dla tych co nie ogladali to wygral po 2 rundzie, ale co thompson sie chujowo zachowal to szkoda gadac
lepka - Sob 26 Lis, 2011
tanie wina dą ohydne wo,dka i piwo najlepsze!! absolwent! haha
noale jak trzeba to trzbea:D !
Rotten82 - Nie 27 Lis, 2011
w żabce nie mieli komandosów
thomson nie zachował się chujowo, powiedział prawdę o ksw, nie sądzę, żeby jakiś poważny zawodnik zgodził się jeszcze na walkę w tym cyrku, bo co jak co, ale był to cyrk
wajch - Nie 27 Lis, 2011
Rotten82 napisał/a: | w żabce nie mieli komandosów |
U mnie w Żabce też nie ma, ale w spożywczaku już da radę. Mam nadzieję, że nie wykupią za szybko
Zwierz@k - Nie 27 Lis, 2011
Rotten82 napisał/a: | thomson nie zachował się chujowo, powiedział prawdę o ksw, nie sądzę, żeby jakiś poważny zawodnik zgodził się jeszcze na walkę w tym cyrku, bo co jak co, ale był to cyrk |
riczard kam tu mi
cyrk jak cyrk, mało efektowna ta walka, choć ja tam chuja się znam, potarzlai się, potarzali, a zakrwawieni jakby odbierali poród
k_u_dlaty - Nie 27 Lis, 2011
ze ksw to cyrk- fakt bo to tylko mlucka w ogole roznych stylow, a jeszcze wiekszym cyrkiem jest PUDZIAN TIM no ale moim zdaniem troche chujowe jest wziecie od roportera mikrofonu i nawijanie. ok, byl wkurwiony bo przejebal ale to raczej jego wina...
kawkader - Nie 27 Lis, 2011
Uh, dobrze że nie oglądałem tego KSW... Chociaż jak na youtube patrze to Mamed jak zwykle ładnie dojebał Co do walki Pudziana, trudno powiedzieć. Pierwszą rundę przegrał, drugą wygrał więc jakiejś oburzającej sensacji nie widzę w jego zwycięstwie.
Zwierz@k - Nie 27 Lis, 2011
ja sobie zdąłem sprawe, ze jeden z tych typów co wałczył to moj sąsiad z bloku. Kiedyś nawet poczekałem i przytrzymałem mu drzwi jak z żoną szedł. Więc praktycznie jesteśmy kumplami
Konan - Nie 27 Lis, 2011
ciekawe co by bylo jakbys mu nie przytrzymał
k_u_dlaty - Nie 27 Lis, 2011
ale bylbys kozakiem jakbys z drugiej strony mu przytrzymal
|
|