PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2

suchy693 - Pią 25 Lis, 2011

punczur napisał/a:
Sto lat, Nazisławie. Idę na jabola, wypiję za twe zdrowie.
nic nowego u ciebie :mrgreen: :mrgreen:
k_u_dlaty - Pią 25 Lis, 2011

punczur napisał/a:
Idę na jabola
mialem sie pytac czy czasem nie zapomniales o piciu wina napisac :lol: :lol: :faja:
bladaczka - Pią 25 Lis, 2011

http://lewica.pl/?id=25631&tytul=Warszawa:-'Zakaz-peda%B3owania'-zarejestrowanym-znakiem-NOP :crazy:
punczur - Pią 25 Lis, 2011

Wrocilem. Asienajebalem, jestem ciekaw czy czasem nie jest niekulturalnie pic taka trucuzne jak XXL za czyjeś zdrowie.
k_u_dlaty - Pią 25 Lis, 2011

bladaczka napisał/a:
http://lewica.pl/?id=25631&tytul=Warszawa:-'Zakaz-peda%B3owania'-zarejestrowanym-znakiem-NOP :crazy:
to juz bylo :faja:
Dzemu - Pią 25 Lis, 2011

a ja qluralnie zubrowkie pije sobie! a ze duuzoo to moja sprawa. Raz jeszcze najlepszego nazik
bladaczka - Sob 26 Lis, 2011

k_u_dlaty napisał/a:
to juz bylo
pardon
punczur napisał/a:
XXL
ja bym łyka tego syfu w siebie nie wlała bez zwrócenia żarcia sprzed tygodnia :zygi:
Zwierz@k - Sob 26 Lis, 2011

u mnie to piją tylko najgorsi menele. cytując klasyka - "kijem przez szmatę tego nie tknę"
k_u_dlaty - Sob 26 Lis, 2011

u mnie najwieksze zule pija beczulke i barylke... :crazy: :lol:
wajch - Sob 26 Lis, 2011

A ja wczoraj poszedłem sobie do sklepu normalnie po winko a tu Komandos,aż kupiłem sobie dwa.
Nawet nie popiłem dobrze wczoraj. Fajnie tak obudzić się w sobotę bez kaca.

komandos<3 :bananik:
kawkader - Sob 26 Lis, 2011

Nie gadajcie tu i jabolach, bo tutaj są same porządne panki co się brzydzą siarkofrutami! :old:
Mecenas - Sob 26 Lis, 2011

teraz w dobrym guście wśród panków jest popijać whisky bez popity
Stanzberg - Sob 26 Lis, 2011

W tej konkurencji mógłbym się ścigać! :) Niegdyś, bo teraz jestem xSEx.
Rotten82 - Sob 26 Lis, 2011

wajch napisał/a:
A ja wczoraj poszedłem sobie do sklepu normalnie po winko a tu Komandos,aż kupiłem sobie dwa.

ubieram się i idę do żabki! jak nie będzie komandosów to masz przejebane ! :)

Nooo brawo pudzian. Dla tych co nie ogladali to wygral po 2 rundzie, ale co thompson sie chujowo zachowal to szkoda gadac :evil: :bejzbol:
lepka - Sob 26 Lis, 2011

tanie wina dą ohydne wo,dka i piwo najlepsze!! absolwent! :D haha
:D noale jak trzeba to trzbea:D !

Rotten82 - Nie 27 Lis, 2011

w żabce nie mieli komandosów :punk:

thomson nie zachował się chujowo, powiedział prawdę o ksw, nie sądzę, żeby jakiś poważny zawodnik zgodził się jeszcze na walkę w tym cyrku, bo co jak co, ale był to cyrk

wajch - Nie 27 Lis, 2011

Rotten82 napisał/a:
w żabce nie mieli komandosów :punk:

U mnie w Żabce też nie ma, ale w spożywczaku już da radę. Mam nadzieję, że nie wykupią za szybko

Zwierz@k - Nie 27 Lis, 2011

Rotten82 napisał/a:
thomson nie zachował się chujowo, powiedział prawdę o ksw, nie sądzę, żeby jakiś poważny zawodnik zgodził się jeszcze na walkę w tym cyrku, bo co jak co, ale był to cyrk

riczard kam tu mi :lol:

cyrk jak cyrk, mało efektowna ta walka, choć ja tam chuja się znam, potarzlai się, potarzali, a zakrwawieni jakby odbierali poród :lol:

k_u_dlaty - Nie 27 Lis, 2011

ze ksw to cyrk- fakt bo to tylko mlucka w ogole roznych stylow, a jeszcze wiekszym cyrkiem jest PUDZIAN TIM :lol: no ale moim zdaniem troche chujowe jest wziecie od roportera mikrofonu i nawijanie. ok, byl wkurwiony bo przejebal ale to raczej jego wina... :mrgreen:
kawkader - Nie 27 Lis, 2011

Uh, dobrze że nie oglądałem tego KSW... Chociaż jak na youtube patrze to Mamed jak zwykle ładnie dojebał :limo: Co do walki Pudziana, trudno powiedzieć. Pierwszą rundę przegrał, drugą wygrał więc jakiejś oburzającej sensacji nie widzę w jego zwycięstwie.
Zwierz@k - Nie 27 Lis, 2011

ja sobie zdąłem sprawe, ze jeden z tych typów co wałczył to moj sąsiad z bloku. Kiedyś nawet poczekałem i przytrzymałem mu drzwi jak z żoną szedł. Więc praktycznie jesteśmy kumplami :misiek:
Konan - Nie 27 Lis, 2011

ciekawe co by bylo jakbys mu nie przytrzymał :limo:
k_u_dlaty - Nie 27 Lis, 2011

ale bylbys kozakiem jakbys z drugiej strony mu przytrzymal :bananik: