PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2

k_u_dlaty - Wto 22 Lis, 2011

suchy693 napisał/a:
Kurwa tu juz przesadzili za bardzo chujki
Kod:
Zgodnie z ustawą o partiach politycznych symbole te – oraz poprzednie (m.in. Ręka z Mieczem – czyli „falanga”, stylizowany płomień biało-czerwony) otrzymują, poza autorską, także ochronę jako dobra NOP. Każda napaść na te symbole, w czym mieści się również napaść i pomówienia słowne, stanowi podstawę do działań prawnych, wzmacnianych ustawowo.
:crazy:

:bejzbol: :evil:

BadMotherfucker - Wto 22 Lis, 2011

A tak broniłeś suchy tych przemarszów 11 listopada :lol:
suchy693 - Wto 22 Lis, 2011

BadMotherfucker napisał/a:
Broniłem normalnych ludzi ktorzy szli a nie tych z ONR i nie zgadzałem sie z kontrmanifestacja gdzie byly skrajne lewackie ugrupowania anarchistyczne .Po prostu nie lubię takiej lewicy i nie rozumiem jej :>
suchy693 - Śro 23 Lis, 2011

PEPSI on tez ci zyczy zajebistej balangi w dniu twoich urodzin :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
Biały - Śro 23 Lis, 2011

suchy693 napisał/a:
BadMotherfucker napisał/a:
Broniłem normalnych ludzi ktorzy szli a nie tych z ONR i nie zgadzałem sie z kontrmanifestacja gdzie byly skrajne lewackie ugrupowania anarchistyczne .Po prostu nie lubię takiej lewicy i nie rozumiem jej :>

Suchy, a skąd ci się wzięło założenie, że "normalni ludzie" nie byli też po stronie kontrmanifestacji? ;) Skoro w przypadku marszu olewasz tę drobnostkę ( ;) ) jaką jest organizator, to powinieneś uczciwie zrobić to samo, z drugą stroną.

suchy693 - Śro 23 Lis, 2011

Oczywiscie ze na pewno byli tez i po tamtej stronie dlatego w tym roku nie maszerowałem ani tu ani tam :old:
Biały - Śro 23 Lis, 2011

Ok, odpowiedź mnie satysfakcjonuje ;-)
sXe HC - Śro 23 Lis, 2011

suchy693 napisał/a:
Oczywiscie ze na pewno byli tez i po tamtej stronie dlatego w tym roku nie maszerowałem ani tu ani tam :old:

a jakby ich nie było to po której stronie bys maszerował? :>

suchy693 - Czw 24 Lis, 2011

sXe HC napisał/a:
suchy693 napisał/a:

a jakby ich nie było to po której stronie bys maszerował? :>
ano zgadnij !!! I chyba nie ma co wałkować tego tematu bo juz jest gdzie indziej :>
Biały - Czw 24 Lis, 2011

Domyślam się, że w pytaniu "gdyby ich nie było" chodziło o nacjonalistów (bo gdybyś się wczytał, to wiedziałbyś, że mówimy o tzw. "normalnych ludziach" ;) ). Otóż gdyby nie było tam wszechpolaków i nazioli, to pewnie nie musiałby nawet wybierać, bo nie byłoby blokady. Ta rozkmina prowadzi do nikąd ;)
Biały - Czw 24 Lis, 2011

Suchy, ależ nie ja je zadałem :cool:
suchy693 - Czw 24 Lis, 2011

Biały napisał/a:
Suchy, ależ nie ja je zadałem :cool:
ano zgadza sie dopiero teraz to spostrzegłem :mrgreen:
sXe HC - Czw 24 Lis, 2011

Biały napisał/a:
(bo gdybyś się wczytał, to wiedziałbyś, że mówimy o tzw. "normalnych ludziach" ;) )

właśnie o nich mi chodziło... :roll: nie rozumiem czemu zostalem inaczej odebrany ale kit z tym :dupa:

Biały - Czw 24 Lis, 2011

Nie spinaj poślada - po prostu założyłem, że nie chcesz wyjaśniać czegoś, co już zostało wyjaśnione :faja:
BadMotherfucker - Pią 25 Lis, 2011

Wszystkiego najlepsiejszego Naziolu :!:
Sto i jeden lat w pankroku :old:

Dzemu - Pią 25 Lis, 2011

Najlepszego nazik obys nie pamietal konca dnia dzisiejszego ;)
k_u_dlaty - Pią 25 Lis, 2011

oo to widze ze jakas imreza sie szykuje :twisted: akurat wekend :misiek:
Dzemu - Pią 25 Lis, 2011

Cholera, tylko ze ja do nazika mam troche daleko z tego swojego mazowsza.
wajch - Pią 25 Lis, 2011

No to sto lat, opiję dzisiaj. Tylko, że na tym swoim mazowszu :P .
suchy693 - Pią 25 Lis, 2011

500 lat Nazik !!!!!!!!!!!!!
piotruś - Pią 25 Lis, 2011

za dużo mu nie życzcie bo sie bedzie męczył :razz:
ja w sumie tez sie dzisiaj za niego napierdole
najlepszego :*

Konan - Pią 25 Lis, 2011

77 lat pankroka, 100 lat zycia! ;-)

nie mam z kim sie napierdolic... :sad:

wajch - Pią 25 Lis, 2011

Konan napisał/a:

nie mam z kim sie napierdolic... :sad:

To gdzie Ty żyjesz? Przecież masz 17 lat.

Konan - Pią 25 Lis, 2011

kumple jak nie u dziewczyn to przed kompem lub w pracy... a jeszcze inni nie pijaja wina ;-) głupie uczucie, najlepsi kumple za granicą w pracy, niektorzy juz dzieci mają, studia... kurwa jak ten czas zapierdala, a ja nie chce dorastac :(
punczur - Pią 25 Lis, 2011

Sto lat, Nazisławie. Idę na jabola, wypiję za twe zdrowie.