|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - Poproszę badziki do kontroli
cybuch - Wto 06 Kwi, 2010
Mechanik napisał/a: | Bardzo chętnie bym ci napisał gdybyś potrafił przyswoić cokolwiek z tego co przeczytasz. Z obrazem nie chce mi się gadać. |
Ja tez bardzo chetnie sie dowiem, jakie to konkretne szkody.
Mecenas, strzeż sie Alexa.
Mecenas - Wto 06 Kwi, 2010
było już kilku takich co mi obiecywali wpierdol, ale jakoś nigdy nie miałem problemów
myslę że jakieś stylowe blizny pomogły by mi wyrwać fajną skingirl
Alex, widzisz, tak sie sklada, ze internetowa napinka to naaajwieksza mozliwa wiocha, zacznij ruchac, powinno pomoc.
Alex de Large - Wto 06 Kwi, 2010
Mecenas, zgaduje że wszystkim tym co mieli ci dojebać spuściłeś " masakryczny wpierdol łańcuchem" jak twój kolega z CP/DP zapowiada to innym ?
Napinka <3
Mecenas napisał/a: | fajną skingirl |
A nie lecą na krawat? Osz to zołzy jedne.
Kurde, dla mnie fajne skingirl to sie robi coraz bardziej oksymoron, prawie jak "konserwatywny pank"
Ostatnio sie dowiedzialem, ze jedna taka zaglada czasem do mojego akademika, mam nadzieje, ze niedlugo pozwiedza mój pokoj rano w samej bieliznie.
Mechanik - Wto 06 Kwi, 2010
cybuch napisał/a: | Ja tez bardzo chetnie sie dowiem, jakie to konkretne szkody. | Np. podziały. Wystarczy.
nie zgadłeś, po prostu nikt nigdy do mnie nie podbił w tym celu, chcesz byc mój pierwszy
jeszcze tylko making plans for nigel i christine i idę oglądać film
Mecenas sądzę iż nie jesteśmy z tego samego miasta czy województwa, lecz gdy zobaczę to na pewno podbiję "pogadać"
BadMotherfucker - Wto 06 Kwi, 2010
Ja bym się zaczął bać - zawsze mam pełne gacie na samą myśl o "rozmowie"
A kolega jest jeszcze z ulicznego gangu - to już w ogóle...
Old Crewman - Wto 06 Kwi, 2010
Kolejny, który za esencję rakenrola uważa napierdalankę
BadMotherfucker napisał/a: | Ja bym się zaczął bać - zawsze mam pełne gacie na myśl o "rozmowie" |
Jaki wygadany (szkoda że pewnie tylko w necie)
ja mieszkam w warszawie, ale można mnie spotkac po całej polsce na gigach
Mechanik napisał/a: | Np. podziały. Wystarczy. |
Slaby argument, podzialy nie są dlatego, ze jest cp/dp, bo tam tez są podzialy, roznice zdan, spory i dyskusje, chodzi po prostu o to, ze ludzie, nawet sluchajacy tej samej muzyki, niekoniecznie tak samo widzą pewne sprawy, to chyba proste?
Mecenas tak więc do zobaczenia
Drogi Alexie - za stary jestem na mordobicia
Ale jeśli koniecznie chcesz zdrowej dyskusji to zapraszam do siebie, adres mogę podać - wpadniesz to pogadamy, ja nie czuję potrzeby udowadniania swojej tożsamości
BadMotherfucker czy gdy komuś coś nie pasuje to nie może dać drugiej osobie po mordzie? Niemówie o bezpodstawnym napierdalaniu ludzi...
wawrzon - Wto 06 Kwi, 2010
100% Hate napisał/a: | Georgie napisał/a: | jak na moje oko to każdy z cp/dp powinien dostawać po buźce na każdym kroku. |
Ale ci ludzie nie są anonimowi - jeżdżą na koncerty, festiwale, chodzą na piwo do ogólnie znanych knajp. W dodatku na forum wklejają swoje zdjęcia, więc bardzo łatwo ich namierzyć.
Dlatego miałeś niejedną okazję wojowniku wcielić w życie swoją pisaninę, zamiast bezproduktywnie brandzlować się na forum.
Tylko pewnie za cienki w uszach jesteś, a internet przyjmie wszystko. |
100% zgody. A jak nie chodzisz na "apolityczne i prawicowe" koncerty ( cokolwiek to jest ) to idź na skłota i napierdalaj się z fakirem - ciul się tam udziela więc jest ścierwowatą "konserwą". Sam fakt nazywania kogoś w tym wypadku "konserwą" za pisanie na forum mnie niszczy...
Sami twardziele, internetowe łoriors - przykład taki sam jak koledzy z wrocławskiej antift od sprawdzania badzików. Żenada jak chuj.
wawrzon lepiej powiedz jak tam masakryczny wpierdol łańcuchem dla nich?
Alex a czy niema lepszej drogi na rozwiązanie konfliktu niż mordobicie?
Nikt nie powiedział że nie można - ale czy trzeba?
BadMotherfucker napisał/a: | Alex a czy niema lepszej drogi na rozwiązanie konfliktu niż mordobicie?
Nikt nie powiedział że nie można - ale czy trzeba? |
To już każdy ocenić i działać musi sam
Hamel - Wto 06 Kwi, 2010
Alex de Large napisał/a: | czy gdy komuś coś nie pasuje to nie może dać drugiej osobie po mordzie? |
To jeśli jakiemuś debilowi w Steelach nie pasuje to, że inny klient ma droższe Martensy, to ma mu dać po mordzie?
Hamel nie, wtedy ma zabrać mu te martensy
Old Crewman - Wto 06 Kwi, 2010
To jakiś kliniczny przypadek jest, nie ma co dyskutować w ogóle.
Marchin - Wto 06 Kwi, 2010
Alex de Large napisał/a: | wawrzon lepiej powiedz jak tam masakryczny wpierdol łańcuchem dla nich? |
Nie wiesz o co chodzi i czemu chodzi więc szatdefakap
Marchin napisał/a: | Alex de Large napisał/a: | wawrzon lepiej powiedz jak tam masakryczny wpierdol łańcuchem dla nich? |
Nie wiesz o co chodzi i czemu chodzi więc szatdefakap |
Sam wyjebał z tą sprawą na forum Więc niech się chwali
|
|