|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Komputery - Strony WWW
QkiZ - Czw 01 Wrz, 2005
Ale jak to ma się do rozwiązania mojego problemu
MS - Czw 01 Wrz, 2005
Na moje oko nijak zupelnie
Jak juz Jogurt napisal: Yogurth napisał/a: | tajemnica handlowa | I pewnie nie zmieni zdania.
bnr - Czw 01 Wrz, 2005
A moze chodzilo o to zeby bylo proste, a jednoczesnie zeby sie ktos skapnal o co chodzi? Spytajcie go hehe
MS - Czw 08 Wrz, 2005
5-10 takich zamowien na miesiac i mozna zyc
MS - Czw 08 Wrz, 2005
Sprobuj dotrzec do klientow w innych czesciach kraju. Staraj sie tez robic nieco wieksze serwisy, to bedziesz potrzebowal mniej klientow.
MS - Czw 08 Wrz, 2005
No to jest pewien problem. Przy wiekszych zamowieniach moze sie oplacac pojechac do klienta. Przy mniejszych moze przygotowac projekt? Jeden grafik, z ktorym wspolpracowalem, robil projekty w Macromedii (Directorze) i raczej (znajac czlowieka) duzo wysilku go to nie kosztowalo.
Tomasso - Czw 29 Wrz, 2005
www.reggae.scena.biz - portal poswiecony wydarzeniom w swiecie reggae.
MS - Pią 30 Wrz, 2005
Yogurth napisał/a: | http://www.trygon.res.pl - moje nowe dziecko | Zjecie mnie zupelnie, jak napisze, ze mnie sie nie podoba? Straznie mnie draznia takie klaustrofobiczne strony, w ktorych wszystko jest zamkniete w malutkich prostokacikach, ktore ciagle trzeba przewijac. Zaprzeczenie wszelkiego usability. Znacznie bardziej mi sie podoba Twoja domowa ( http://www.robiloretta.prv.pl/ ), chociaz tez miejscami budzi klaustrofobie (tym razem okragla). Tutaj usability jest na plus, bo uklad pierscieniowy jest szalenie naturalny (znam troche teorii ).
MS - Wto 04 Paź, 2005
Yogurth napisał/a: | jeśli weźmiesz pod uwagę to, że jest to strona klubu, (a nie informacyjna gdzie w czytelny sposób trzeba podać informacje) | Wiesz, dla mnie wszelkie strony sa informacyjne. A na strony klubow zwykle zagladam, zeby zobaczyc kiedy jest jakas fajna impreza. Zatem lubie, jak jest czytelnie.
Yogurth napisał/a: | informacji jest niewiele i czymś tę stronę trzeba wypełnić byś mógł tam spędzić chwilę czasu | Wyobraz sobie, ze znam ciekawsze sposoby spedzania czasu niz przewijanie malych okienek. Cenie wygodny dostep do informacji, ale moze pod tym wzgledem jestem wyjatkiem
Yogurth napisał/a: | znam się na tym co robię | Skoro Ty i Twoi klienci tak uwazacie
Yogurth napisał/a: | jak dla mnie na tej rozdzielczosci te strony są w sam raz | j.w. (-:
MS - Czw 06 Paź, 2005
Yogurth napisał/a: | MS napisał/a: | Zatem lubie, jak jest czytelnie. |
a nie jest ? wejdź w dział imprezy i powiedz czego ci brakuje? | Juz tlumaczylem, co mi dolega. Oczywiscie rob jak chcesz, przeciez: Yogurth napisał/a: | napewno nie kierujemy tej oferty dla ciebie | Zauwazylem. Nie trawie techniawki ("muzyki klubowej" )
Yogurth napisał/a: | stąd twoje poglądy kształtują oficjalne media | Szczegolnie poglady na temat usability Po prostu codziennie o tym mowia w glownych wiadomosciach
MS - Czw 06 Paź, 2005
OKi. To skoro juz obaj wiemy, ze sie przyp...dalam, to pozwole sobie przyp...dolic sie jeszcze raz
Yogurth napisał/a: | to już kwestia twojego gustu a nie użyteczności, jak ci pisałem pod względem używalności docierasz do każdej informacji po max 3-4 kliknięciach | O 2 za duzo
Ale jak juz pisalem - najwazniejsza jest opinia Twoja i Twoich klientow. Takie mam "zle" "kapitalistyczne" podejscie
przemek_skuciak - Czw 06 Paź, 2005
no jesli juz temat o stronach www to mam takie pytanko czy ktos z tutaj obecnych webamsterek i webmasterow moglby wykoncac stronke w php dla PAB -portal alternatywnego bielska bialej. oczywiscie za jakas sumke pieniedzy ale znow nie za duza:)
MS - Czw 06 Paź, 2005
Yogurth napisał/a: | podaj przykład strony gdzie do każdej informacji docierasz za pomocą 1-2 kliknięć? mądralo | Jesli chodzi o strony klubow: www.madness.gower.pl (wyjatkiem sa 3 klikniecia, zeby zobaczyc zdjecie w pelnym wymiarze, ale to liczac od strony glownej, a nie od galerii; poza tym najwazniejsze informacje pokazuja sie od razu)
Jesli chodzi o polskie "portale" (czyli "mydlo i powidlo"): www.wp.pl (oczywiscie klika sie dalej wewnatrz specyficznych funkcjonalnosci, ale objetosc portalu przekracza Twoja strone klubowa o pare rzedow wielkosci)
Spoza kraju: www.punkoiuk.co.uk (wszystkie funkcje na wyciagniecie reki)
www.hardcore-times.com (tez, chociaz troszke mniej intuicyjna nawigacja)
... no i mozna by tak mnozyc w niekonczonosc. (Nie wypowiadam sie tutaj o stronie artystycznej, tylko o wygodzie.)
MS - Pią 07 Paź, 2005
Yogurth napisał/a: | chyba pierdolić w nieskończoność | Przedstawilem tylko przyklady, o ktore pytales. Niniejszym kwestie uwazam za zamknieta.
Harry Lepper - Nie 12 Lut, 2006
Moj Blog
Harry Lepper - Czw 23 Mar, 2006
Making Money On The Internet - czysty html z cssem
młodzian - Czw 09 Lis, 2006
www.bratkowski.net <---YEAH
www.bielsko.scena.biz
www.seventhheaven.pl
www.orbit.krakow.pl
www.jaceksiudak.com (muzyczka tez moja)
www.pubalchemia.net (mialo byc kolorowo)
reszte zapomnialem
KiNdEr - Nie 11 Maj, 2008
W wakacje byłem nad tym jeziorem
Zwierz@k - Nie 11 Maj, 2008
Biała flota To jakas nazistowska organizacja?
MS - Śro 14 Maj, 2008
nazik napisał/a: | www.pizza-podkolami.pl | Zdjecia pizzy dostepne na karcie Menu nie zachecaja do odwiedzin. Super wyglada za to zdjecie pojawiajace sie pod napisem "Strona w trakcie tworzenia." Kradzione?
Poza tym bardzo ladnie
Zwierz@k - Pon 19 Maj, 2008
co oznacza skrot jwk? jak wyżej kurwa?
Rocky - Czw 22 Maj, 2008
niezła grafa
heroina - Czw 22 Maj, 2008
jan wojciech k.?
Zwierz@k - Pon 27 Paź, 2008
da sie sciagnąć gdzieś dyskografie zespołu AllTracks?
wawrzon - Pią 29 Maj, 2009
czekam tylko na domene, strona dla znajomego, chuj że z szablonu pankrok
http://www.ulicznik.net/s...ch/kontakt.html
|
|