|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - POGO!
Marchin - Śro 19 Paź, 2011
To to pogo to coś związanego z punk rockiem?
Czym się rożni punk rock od punka?
suchy693 - Śro 19 Paź, 2011
milolosiu napisał/a: | Założyłem to konto specjalnie po to, by napisać pytanie, właśnie w tym temacie, jak można siedzieć na forum punkowym i nie wiedzieć co to jest pogo o.o | no to wez nam wytłumacz co to jest to pogo ?? Bo ja pierwszy raZ spotykam sie z czyms takim ,kiedy powstało i kiedy to sie robi
milolosiu - Śro 19 Paź, 2011
http://www.youtube.com/watch?v=chfYzqXoQv4
Coś tego typu, ciężko jak cholera znaleźć na jutubie pożądne pogo i żeby jeszcze było nagrane tak, zeby było cokolwiek widać. Generalnie w pogo ma być w ciul ludu każdy ma skakać, obijać się o innych i zajebiście bawić. Nie ma lepszego tańca
sHo - Śro 19 Paź, 2011
Pogo z plecakiem najlepsze
milolosiu napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=chfYzqXoQv4
Coś tego typu, ciężko jak cholera znaleźć na jutubie pożądne pogo i żeby jeszcze było nagrane tak, zeby było cokolwiek widać. Generalnie w pogo ma być w ciul ludu każdy ma skakać, obijać się o innych i zajebiście bawić. Nie ma lepszego tańca | http://www.youtube.com/watch?v=_1atB2ucPn4 achaaaaaaaaaa a takie pogo tez moze byc bo tamto to jakies hujowe co dałeś
szatanka - Śro 19 Paź, 2011
kurwa, nienawidze was -,-
szatanka napisał/a: | kurwa, nienawidze was -,- | Witamy na Punk Forum
sHo - Śro 19 Paź, 2011
szatanka napisał/a: | kurwa, nienawidze was -,- |
no to teraz ...
sXe HC - Śro 19 Paź, 2011
suchy693 napisał/a: | Witamy na Punk Forum |
a może i żegnamy?
Rotten82 - Śro 19 Paź, 2011
to, że Szatanka tak długo nie czaiła, że drzecie z niej łacha to nic w porównaniu z tak ostrym wejściem milolosiu:
milolosiu napisał/a: | Założyłem to konto specjalnie po to, by napisać pytanie, właśnie w tym temacie, jak można siedzieć na forum punkowym i nie wiedzieć co to jest pogo o.o |
:D:D
Marchin - Śro 19 Paź, 2011
milolosiu to prowokacja. Nie wierzę że ktoś mógł dać ten filmik jako przykład pogo:
milolosiu napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=chfYzqXoQv4 |
Łehehehe
Ja mysle ze całe te punk forum to jedna wielka prowokacja
SantaClaus - Śro 19 Paź, 2011
Suchy nie wytrzymał
SantaClaus napisał/a: | Suchy nie wytrzymał | ano nie wytrzymałem ale co sie usmiałem do łez to moje ,zresztą ciagnąc to dalej jest ponad moje siły
Biały - Śro 19 Paź, 2011
No typ rocznik 1992 powinien czaić ten subtelny dowcip A laska ma dopiero 14 lat, z tego co mówi profil, więc nie ma co robić wielkiej nery - wszystko przed nią. Lepiej, że trafiła na pankforum, niż na jakieś Manieczki
Biały napisał/a: | No typ rocznik 1992 powinien czaić ten subtelny dowcip A laska ma dopiero 14 lat, | A mówią że dziewczyny szybciej dojrzewają od nassssssss
sXe HC - Śro 19 Paź, 2011
suchy693 napisał/a: | A mówią że dziewczyny szybciej dojrzewają od nassssssss |
własnie widac po łachach jakie zebrała
nie wiedziałem ze mozna tak sie dac w huja zrobic
Oj tam, ja wlazłem w temat, nie czytałem dokładnie, tylko niektóre posty i w szoku byłem co za pajace tu siedzą
Rotten82 - Śro 19 Paź, 2011
milolosiu napisał/a: | i w szoku byłem co za pajace tu siedzą |
i te pajace tak cię w chuja zrobiły, że aż się musiałeś zarejestrować i zbłaźnić
BadMotherfucker - Śro 19 Paź, 2011
milolosiu napisał/a: | co za pajace tu siedzŃ |
Takie jak Ty
milolosiu napisał/a: | Oj tam, ja wlazłem w temat, nie czytałem dokładnie | to masz nauczke zeby czytać dokładnie a dopiero potem cos sensownego napisac Witamy na punk forum
gooy - Śro 19 Paź, 2011
Biały napisał/a: | A laska ma dopiero 14 lat, z tego co mówi profil, więc nie ma co robić wielkiej nery - wszystko przed nią. |
kurde jak ma 14 lat, to nawet jeszcze cyckow nie moze pokazac
wino39 - Czw 20 Paź, 2011
Gain Kain - Czw 20 Paź, 2011
POGOdziłem się z tym, że dziś POGOda chujowa
|
|