PUNK FORUM
Forum Punkowe

Koncertowe Archiwum - 26 luty Warszawa DELICJE/CANDID/LIFE SCARS i inni

Stanzberg - Pon 24 Sty, 2011

Cytat:
Obiecałem sobie, że nie rozpocznę dyskusji na 8 stron na temat tego tekstu.
Mięczak. :cool: :cool: :cool:
;-)

Cytat:
Stan, przecież nie lubiłeś tego przepoetyzowania i "nosowskości"?
Nie lubię, nadal nie lubię, zwłaszcza w tym wykonaniu.
Ale ostatnio często jej wychodzi, i wtedy jest rewelacja.

elblanco - Sob 05 Lut, 2011

To ja tylko skromnie zauważę, że akurat ten tekst nie jest autorstwa Ani :) Zresztą ona napisała tylko jeden tekst dla Delicji - "Pandemię" , i to dopiero niedawno, przy nagrywaniu płyty. Wszystkie inne teksty Deli wyszły spod męskiego pióra :) w tym także "Po drugiej stronie"...
ko0niu - Nie 06 Lut, 2011

Stanzberg napisał/a:
Cytat:
Obiecałem sobie, że nie rozpocznę dyskusji na 8 stron na temat tego tekstu.
Mięczak. :cool: :cool: :cool:

. :razz:

a co do tego, że te teksty wyszły spod męskiej ręki to aż mi się wierzyć nie chce. No ale są gusta i guściki, mi ten styl nie pasi. Chciałbym aby nagrali płytę po bułgarsku, pewnie by mi podeszło :)

Biały - Nie 06 Lut, 2011

elblanco napisał/a:
To ja tylko skromnie zauważę, że akurat ten tekst nie jest autorstwa Ani :) Zresztą ona napisała tylko jeden tekst dla Delicji - "Pandemię" , i to dopiero niedawno, przy nagrywaniu płyty. Wszystkie inne teksty Deli wyszły spod męskiego pióra :) w tym także "Po drugiej stronie"...

I legł w gruzach świat tych, co podejrzewali ten tekst o "agresywny feminizm" :lol:

Stanzberg - Pon 07 Lut, 2011

elblanco napisał/a:
O, łał, faktycznie – nawet we wkładce jest to napisane.
liberation - Pią 11 Lut, 2011

Przed koncertem odbędzie się pokaz filmu "Kinatay" Mendozy. Natomiast vegańską paszę zapewni VoKu.
lukasz - Pią 11 Lut, 2011

na koncercie dostepny nowy numer św, część pieniazkow ze sprzedazy zina przeznaczona jest na benefit.

sHo - Nie 20 Lut, 2011

UP
liberation - Sob 26 Lut, 2011

Już dziś!
http://www.youtube.com/watch?v=1_zqDPu634M