|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 14.01 Warszawa CELA NR 3/IMPLOZJA/RESPONDENT/NER-W
Stanzberg - Pon 17 Sty, 2011
Cytat: | Jebać fajki i przygłupów szukających bezsensownych problemów. | Otóż to.
Koncert był extra.
Na pytanie które wiele osób sobie pewnie zadaje, odpowiadam: tak, poczułem się jakbym znów miał 16 lat.
Z mniej znanych zespołów polecam Respondent, całkiem fajnie sobie radzili.
liberation - Wto 18 Sty, 2011
BadMotherfucker napisał/a: |
Tyle w temacie i wiem już że na Twoje koncerty niema co się wybierać bo tylko wyszukujesz afer których niema |
Jaka afera?! Dla mnie to powinna być norma na punkowych gigach, że konserwy, czy kryptokonserwy ustawiają się na robienie gałeczki po gigu. Do tego dziewczyny i chłopaki bez względu na orientację i upodobania okazują sobie dużo czułości na sali.
Ale z drugiej strony, dobry bojkot nie jest zły!
sHo - Wto 18 Sty, 2011
Czas na bojkot i oświadczenie!
BadMotherfucker - Wto 18 Sty, 2011
liberation napisał/a: | Jaka afera?! Dla mnie to powinna być norma na punkowych gigach, że konserwy, czy kryptokonserwy ustawiają się na robienie gałeczki po gigu. Do tego dziewczyny i chłopaki bez względu na orientację i upodobania okazują sobie dużo czułości na sali.
Ale z drugiej strony, dobry bojkot nie jest zły! |
Czyli miałem rację na samym początku - jakaś konserwa zalazła Ci za skórę i wylewasz swoje żale na internetowym forum bo w realnej rzeczywistości nikt Cię nie słucha i i nie rozumie Twojego problemu ... Którego de facto niema bo sobie go wymyśliłeś
No już nie płakusiaj, tatusiek przytuli dzieciaczka <tuli>
Stanzberg - Wto 18 Sty, 2011
Do dziś nie wiem o jakie konserwy/kryptokonserwy chodzi, chyba się za dobrze zakamuflowali.
Niestety, rzeczywiście te relacje wyglądają jak żalenie się, choć wiem, że nie to było twoją intencją.
Jeśli nie to było intencją to jeszcze gorzej
liberation - Wto 18 Sty, 2011
Dobra, rozgryźliście mnie. Mam żal do warchoła, że to nie mnie zaproponował gałeczkę tylko "kryptokonserwie"...
No i wszystko jasne
A tak już bez żartów - żałosny jesteś
sHo - Wto 18 Sty, 2011
liberation napisał/a: | Mam żal do warchoła, że to nie mnie zaproponował gałeczkę |
masz jego gg - napieraj! Myślę że nocleg po podwórkowych chuliganach może was zbliżyć !
Stanzberg - Śro 19 Sty, 2011
Panowie, to naprawdę przestało być śmieszne.
Zamykamy.
Aneta - Pią 21 Sty, 2011
nie, nie zamykamy
ja tu muszę coś jeszcze wyjaśnić
zamknę później
liberation napisał/a: | Jaka afera?! Dla mnie to powinna być norma na punkowych gigach, że konserwy, czy kryptokonserwy ustawiają się na robienie gałeczki po gigu. Do tego dziewczyny i chłopaki bez względu na orientację i upodobania okazują sobie dużo czułości na sali.
Ale z drugiej strony, dobry bojkot nie jest zły! |
napisz wprost o co Ci chodzi.
to Ty jesteś tą kryptokonserwą ? bo strasznie Cię w dupę gryzie ta czułość na sali
a może to Cie gryzie, że Tobie nikt jej nie okazał na sali ?
|
|