PUNK FORUM
Forum Punkowe

Albumy polskie - Rewizja - TONĄC W CIENIU nowa płyta wkrótce!!!!

suchy693 - Nie 24 Paź, 2010

Przeczytałem recenzje w gazetce TERAZ ROCK zjechali ta płyte na maxa ,ze dziecinne texsty,gówniana muzyka itd ........ :> :>
Mecenas - Nie 24 Paź, 2010

teraz rock jak sama nazwa wskazuje jest o rocku, a rewizja to pankrok :old:
Stanzberg - Nie 24 Paź, 2010

W Teraz Rocku podobno druga płyta El Bandy wylądowała jako "demówka roku", więc ja bym tą gazetą nawet kibla nie chciał czyścić.
PepsiPL - Nie 24 Paź, 2010

W Teraz Rocku wszystko co wychodzi z JJR jest jechane po ryju na maxa :D

Yesss prawde gadacie gazeta przeznaczona jest bardziej dla rocka,hard,metalu ale co by nie pisac zrobili REWIZJI hujowa reklamę płyty :punk:

Jep, zdecydowanie.
Ale naszą podobnie ocenił delikwent "wiewiór". (na profilu w blogu mamy jego "zacne" słowa, obadaj sobie i porównaj z tą Rewizji :) )
Nie rozumiem dlaczego recenzjami punkowych płyt zajmuje się osoba kompletnie nie związana z klimatem. To tak jakby weterynarz miał ocenić stan zdrowia kobiety. Niby jest lekarzem, ale jego fach odbiega od tego który ma badać. Podobnie z muzyką jest w TR; metal oceniający punk rocka.

Rotten82 - Nie 24 Paź, 2010

PepsiPL napisał/a:
To tak jakby weterynarz miał ocenić stan zdrowia kobiety

to akurat pasuje jak ulał :lol:

Rotten82 napisał/a:
PepsiPL napisał/a:
To tak jakby weterynarz miał ocenić stan zdrowia kobiety

to akurat pasuje jak ulał :lol:

(masz szczęście, że na tym forum nie ma feministek w większości, bo byś już dawno jajami na słupie wisiał :mrgreen: ).

pewnie by nie dały sobie wmówić, że przecież żartowałem ;]
przypomniała mi się pewna anegdotka, kiedyś na festiwalu roskilde z nudów graliśmy w państwa miasta, w towarzystwie były 2 feminy. jedną z kategorii do gry jakie sobie wymyśliliśmy było "śmieszne słowo". podczas tury sponsorowanej przez literkę "E", pewien kumpel napisał śmieszne słowo : emancypacja. dziewczyny wstały i odeszły bez słowa :lol:

No cóz moja basn w sprawie gry państwa /miasta była taka ze jedna dziewczyna grajaca wymyslila na literke T w kategorii samochód nazwe TIR :> :>

panna z byłej klasy mojej dziewczyny przyjebała samochód na literę E - erka ;]
Zigi - Pon 25 Paź, 2010

suchy693 napisał/a:
zrobili REWIZJI hujowa reklamę płyty

kto miał kupić płytę to zakupiłby i tak nie zwracając uwagi na recenzję w jakimś pisemku.
W dobie internetu pismo to nie jedyne źródło wiedzy na temat muzyki ;-)