|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2 

sXe HC - Śro 12 Paź, 2011

suchy693 - Śro 12 Paź, 2011
  to chyba u ciebie lezy tyle śniegu bo my sobie pojezdzili dzis     Trzeba byc twardym a nie miękimm gównem                              
												 sXe HC - Śro 12 Paź, 2011
  Sniegu to może i nie ma    ale zimno w chuj az się szanownego dupska nie chce nigdzie ruszac    

| sXe HC napisał/a: | 	 		  Sniegu to może i nie ma    ale zimno w chuj az się szanownego dupska nie chce nigdzie ruszac      | 	          słabiaki!!!!!
  http://allegro.pl/ziwma-w...1872212057.html co o tym myslicie fajnie byc artysta za takie pieniadzeeeeeeeeeeeeeeeeee  
												 BadMotherfucker - Śro 12 Paź, 2011
  To realna cena ?    O co tu chodzi  
												 loscrudos - Czw 13 Paź, 2011
  O to :

Cytat końcowy opisu aukcji:

"Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, abym na specjalne życzenie wystawił aukcję z "normalnym" numerem seryjnym, normalną ceną i możliwością wysyłki pod wskazany adres."
												 Zwierz@k - Pią 14 Paź, 2011
  kurwa ciag dalszy zapierdolu ze az dupe urywa. dzis sie zmylem wczesniej z roboty tylko po to zeby... isc do szkoly     dobrze ze drogą kupna nabyłem tablet który pozwala przetrwać te nudne jak chuj zajęcia   
												 loscrudos - Pią 14 Paź, 2011
  też mi się udało dziś zmyć z pracy. Jedyna różnica to to że odjechałem sobie karetką na sygnale bo jakiś pierdolony małolat zapomniał co oznacza znak "ustąp pierwszeństwa".

Za to w szpitalu było całkiem fajnie, tak fajnie że nie chcieli mnie wypuścić. Ja jednak nie mogłem dłużej z nimi imprezować bo na samych kroplówkach człowiek daleko nie zajedzie.    
												 suchy693 - Sob 15 Paź, 2011
  Ja siedze dzis na chacie nawet na kawalerskie Stana nie bardzo chce mi sie iśc bo i choroba atakuje .Trzeba sie wykurowac bo w przyszłym tygodniu pare koncertów i imprez fajnych sie szykuje                               
												 Konan - Sob 15 Paź, 2011
  kurwaaa, wypizd na polu ze łeb urywa, na dzien dzisiejszy jestem noł lajfem, dziekuje dobranoc
												 suchy693 - Sob 15 Paź, 2011

| nazik napisał/a: | 	 		  Kurwa, Stan się żeni z Anetą?    | 	   podobno ,podobno myslałem ze wiesz       
												 sXe HC - Sob 15 Paź, 2011

| suchy693 napisał/a: | 	 		  | bo i choroba atakuje .Trzeba sie wykurowac | 	  

no i wyszło jeżdżenie na rowerze   
												 Konan - Sob 15 Paź, 2011
  siedźmy w domu, badźmy hardkorowymi internautami!
												 Dzemu - Pon 17 Paź, 2011

| nazik napisał/a: | 	 		  Kurwa, Stan się żeni z Anetą?    | 	  

Tylko pogratulowac!
												 zachariasz - Pon 17 Paź, 2011

| nazik napisał/a: | 	 		  Kurwa, Stan się żeni z Anetą?    | 	  

WOW!!!   
												 Dzemu - Pon 17 Paź, 2011
  Niech sie zeni, co ma miec kurwa lepiej niz ja i nie ktorzy sa zonaci. 

A Wy kawalerowie pamietajcie:

NIE TRZEBA KUPOWAC KROWY ZEBY NAPIC SIE MLEKA! 
												 suchy693 - Wto 18 Paź, 2011
  I jak mawiaja górale Z babą trzeba krótko................najwyzej 2 lata  
												 BadMotherfucker - Wto 18 Paź, 2011

| Dzemu napisał/a: | 	 		  Niech sie zeni, co ma miec kurwa lepiej niz ja i nie ktorzy sa zonaci. 

A Wy kawalerowie pamietajcie:

NIE TRZEBA KUPOWAC KROWY ZEBY NAPIC SIE MLEKA!  | 	   Aneta pewnie jest konserwatywna i powiedziala ze seks dopiero po slubie. No i stalo sie!
												 rozwal - Wto 18 Paź, 2011
  W Sierpniu wyjechalem w podroz autostopem do okola swiata i zapomnialem sie pozegnac na forum    Nadrabiam wiec, trzymajcie sie wszyscy i trzymajcie kciuki     pozdro z Bulgarii
												 Aneta - Wto 18 Paź, 2011
  Powodzenia, daj tam w kość wszystkim po drodze!

_______

Ślub?

Co to za plotki ? 

My nic nie wiemy.       
												 suchy693 - Wto 18 Paź, 2011

| Aneta napisał/a: | 	 		  

_______

Ślub?

Co to za plotki ? 

My nic nie wiemy.         | 	   alez kłamczucha          
												 Dzemu - Wto 18 Paź, 2011
  Dokladnie, nie nauczyli Cie Anetko, zeby nie klamac  
												 Konan - Wto 18 Paź, 2011
  spełniasz moje marzenia, chamstwo!   
												 suchy693 - Śro 19 Paź, 2011
  Wstałem z ranca ,wypiłem herbę i co dalllllllllej . Jesli chodzi o Nazika przeciez to jest  bardzo grzeczny chłopak  i chamstwem się brzydzi .Nie rozumiem o co chodzi ????      

| 

|