|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
piotruś - Czw 01 Wrz, 2011
PsychoSid napisał/a: | Ja na szczęście już nie musze do szkoły |
gimnazjum jest obowiązkowe
BadMotherfucker - Czw 01 Wrz, 2011
Nie te czasy - teraz dzieci dorastają szybciej
PsychoSid - Czw 01 Wrz, 2011
Lidka napisał/a: | piotruś napisał/a: | Lidka napisał/a: | A ja w końcu dostałam prace w polsce. zarobki zajebiste |
ile, gdzie i jako kto? |
tobacco & press jako sprzedawca 6 zł za godzine. meksyk od pon do soboty 7 godz niedziela 12 godz.:/ |
Sprzedajesz tam też tabakę? mhhmmm
Nie ma to jak po raz pierwszy wyspać się 1 września.
Aida - Czw 01 Wrz, 2011
pierwszy dzien i zaspalam byleby wytrzymac do maja. ale jest + , nie bedzie 13 latkow na forum
suchy693 - Czw 01 Wrz, 2011
Aida napisał/a: | ale jest + , nie bedzie 13 latkow na forum | skonczył sie przystanek łudstok i inne festiwale to czas zapuscic włosy , zdjac łancuchy ,pieszczochy schowac agrafki i wrócic do normalnego zycia przy rodzicach
sXe HC - Czw 01 Wrz, 2011
suchy693 napisał/a: | czas zapuscic włosy |
czemu akurat zapuscic?
taka metafora
Aida - Czw 01 Wrz, 2011
bo nie zciac?
BadMotherfucker - Czw 01 Wrz, 2011
Kolejny paskudnie nudny dzień
Pocieszyłem się pieczeniem bułek i pasztetu
Aida napisał/a: | bo nie zciac? | ściąć
sXe HC - Czw 01 Wrz, 2011
Aida napisał/a: | bo nie zciac? |
żąć?
Cytat: | taka metafora |
tyle to rozumiem tylko zapuszczanie wlosow bardziej kojarzy mi sie z wolnascia
Aida - Czw 01 Wrz, 2011
sorry! Z moja ortografia coraz gorzej
Jak byłes ogolony na pasek przez wakacje bo mama pozwoliła to teraz trzeba zapuscic włosy do szkoły .Czasy sie zmieniły mało grzecznych chłopców chodzi na łyso obcietych wiekszośc to kudłacze jak mawia mój synalek i o taki sens wypowiedzi mi chodziło
wajch - Czw 01 Wrz, 2011
suchy693 napisał/a: | Jak byłes ogolony na pasek przez wakacje bo mama pozwoliła to teraz trzeba zapuscic włosy do szkoły. |
A mi nic rodzice nie mówią, powiedzcie proszę, czyżbym był zbyt mało zbuntowany? Karol, lat 13.
suchy693 - Pią 02 Wrz, 2011
Ale ty nie masz 13 lat Karolku nieładnie tak oszukiwac .Rodzice nie nauczyli mówic prawdy?
BadMotherfucker - Pią 02 Wrz, 2011
Kolejny szary dzień.
Gdyby nie ta skręcona noga to bym już stąd wyjechał a tak ... napiszę ze 2-3 notatki o filmach
Znalazłem w szafce czteropak tego bronka, wziąłem kufel i będę sobie poprawiał humor oglądając coś z żoną
Taki plan na dziś
suchy693 - Pią 02 Wrz, 2011
A ja nic nie znalazłem w szafce w dodatku pokłocony jestem z kobietą i chyba trzeba bedzie wyjść i dac w palnik gdzies w parku /bramie/ławce taki to dzień mi sie szykuje
PsychoSid - Pią 02 Wrz, 2011
Ja tam Lecha nie lubie.
Ostatnio dużo Warki piłem.Dość dobre pifko
Ale czy od tego nie ma specjalnego tematu?
Aida - Pią 02 Wrz, 2011
Ja juz mam 2 sprawdziany zapowiedziane Chamstwo
wajch - Pią 02 Wrz, 2011
suchy693 napisał/a: | Ale ty nie masz 13 lat Karolku nieładnie tak oszukiwac .Rodzice nie nauczyli mówic prawdy? |
To chyba przez ten bunt mi tak miesza w głowie
A co do dzisiejszego dnia, to cóż chyba jakieś piwo trzeba wypić w plenerze. Chociaż ile można... W sumie można zawsze
Aneta - Pią 02 Wrz, 2011
idź na sok dzieciaku
__
Po [tajnym] głosowaniu większość modów i adminów była za banem dla januszka (w zasadzie z głosujących - 100 %; o nieobecnych nie rozmawiamy), więc za ogólne obrzydzanie ludziom forum, za makaronowe farmazony z sosem jadowym - ban!
pif-paf
['] janusz
sXe HC - Pią 02 Wrz, 2011
no i sie chłopak doigrał
Nic mi sie dzisiaj nie chce a roboty jeszcze od cholery
Aneta zadbaj o IP bana bo trole mają do siebie to że po banach wracają się mścić
Łeb mnie rozbolał od tych piw i 2ch drinków - zdecydowanie wolę marihuanę
Aida - Pią 02 Wrz, 2011
Janusz od nas odszedl, przykro mi. a tak zabawnie bylo
|
|