|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kultura & Sztuka - Filmy! Książki!
Zwierz@k - Czw 01 Gru, 2011
mea culpa
Faith_ - Pią 02 Gru, 2011
This is England jest zajebiste. Za parę dni każę się ściąć na Trev
kawkader - Sob 03 Gru, 2011
Nie rób tego!
Zwierz@k - Sob 03 Gru, 2011
a ja się wkręciłem w trzy seriale z deczka
Walking Dead - ewidentnie moje klimaty. postapokaliptyczna wizja przyszłości z zombie w roli głównej.
Terra Nova - miało być połączenie Lost i Jurassic Parku, Lostom to może co najwyżej pięty lizać, ale i tak obejrząłem dzisiaj z 4 odcinki Generalnie znowu postapo klimat, koloniści przenoszą się w przeszłość, żeby zbudować cywilizacje od nowa.
Death Valley - "gliniarze którzy zabijają potwory a kamera podąża ich śladem" przygłupi serial komediowy o glinach walczących z plagą zombie, wampirów i wilkołaków. Durne jak cholera, ale dobrze się ogląda.
sXe HC - Pon 05 Gru, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Nie wiesz ? Taka opinia panuje wśród krytyków i "fanów" części pierwszej obowiązkiem jest więc podtrzymywać ich zdanie |
Po prostu mi sie nie podobał przepraszam ze mam odmienne zdanie "wszechwiedzący"
dobry dramat wojenny niby kiepsko oceniany ale mi podobał sie nawet bardziej niz "Pluton"
k_u_dlaty - Pon 05 Gru, 2011
no ja kilka razy ogladalem i mi sie bardzo podoba
suchy693 - Czw 08 Gru, 2011
No i zaczynam ogladac wszystkie sezony powtórnie
Dzemu - Czw 08 Gru, 2011
Jak Wam sie podobala Anatomia Strachu? Ogladal ktos?
BadMotherfucker - Czw 08 Gru, 2011
suchy693 napisał/a: | No i zaczynam ogladac wszystkie sezony powtórnie |
Dobre to to ?
Lubię dobre wojenne filmy / seriale ale poza Kompanią Braci nie widziałem żadnego który by przykuł do ekranu
k_u_dlaty - Czw 08 Gru, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | suchy693 napisał/a: | No i zaczynam ogladac wszystkie sezony powtórnie |
Dobre to to ?
Lubię dobre wojenne filmy / seriale ale poza Kompanią Braci nie widziałem żadnego który by przykuł do ekranu | nawet bardzo. dobra gra aktorow, scenerie tez, kostiumy 'rzeczywiste' i polski a nie jakis niemiecki
BadMotherfucker napisał/a: | suchy693 napisał/a: | No i zaczynam ogladac wszystkie sezony powtórnie |
Dobre to to ? | TROSZKE ZSZOKOWANY jestem że nie widziałes tego serialu ponieważ 4 czesci serii juz były .Dla mnie jeden z najlepszych polskich seriali wojennych oddaje prawdziwośc walki młodych chłopaków [cichociemni] w stolicy podczas okupacji.Naprawde powinno go sie wyswietlac 6/7/8 klasistom moze takiego chamstwa i złodziejstwa by nie było Polecammmmmmm!!!
suchy693 napisał/a: | Naprawde powinno go sie wyswietlac 6/7/8 klasistom moze takiego chamstwa i złodziejstwa by nie było Polecammmmmmm!!! | przypominam ci suchy ze w mysl ustawy z 1999r. szkola podstawowa konczy sie na 6kl. a zamiast 7 i 8 wprowadzono 3letnie gimnazjum.
Jeden huj jak to sie zwie wiadomo o co chodzi
Mecenas - Czw 08 Gru, 2011
Dobre to to ?
Lubię dobre wojenne filmy / seriale ale poza Kompanią Braci nie widziałem żadnego który by przykuł do ekranu |
obczaj Sztrafbat - karny batalion
suchy693 napisał/a: | Jeden huj jak to sie zwie wiadomo o co chodzi | no jeden chuj bo i tak nie maja gowniarze szacunku ani do tych starszych ani do tych mlodszych
bladaczka - Pią 09 Gru, 2011
czytał ktoś? nie wiem czy opłaca się kupować http://allegro.pl/t-brad-...1985150120.html
suchy693 - Śro 14 Gru, 2011
polecam warto po to siegnać
BadMotherfucker - Śro 14 Gru, 2011
Hrabal zacnym pisarzem był
Aneta - Śro 14 Gru, 2011
Melancholię oglądaliście?
Nie pamiętam czy pytałam..
electropunk - Nie 18 Gru, 2011
PRZEBUDZENIE to zbiór rekolekcji wygłoszonych przez hinduskiego jezuitę A. de Mello (1931-1987), których sam nie zdążył zredagować. Autor w swych licznych pracach łączył tradycyjną mistykę europejską z filozofią i mistyką Wschodu, wykorzystywał swe psychoterapeutyczne umiejętności w pracy duszpasterskiej. Do ostatniego wydania "Przebudzenia" dołączono oficjalny dokument watykańskiej Kongregacji Nauki Wiary, wskazujący na rozbieżności niektórych twierdzeń O. A.de Mello z podstawowymi prawdami chrześcijańskimi.
a pod niżej wymienionym linkiem można sprawdzić o jakim przebudzeniu pisze A.de Mello
http://astro.eco.pl/astro2/przebudzenie.html
suchy693 - Nie 18 Gru, 2011
Polecam opowiastki jego Modlitwa żaby .Niezłe jest ze pisarz został zakazany i wykluczony przez jezuitów Cytat: | Entuzjastycznie nastawiony młody człowiek, który właśnie ukończył kurs hydraulika, został zaprowadzony nad wodospad Niagara. Podumał nad nim chwilę i rzekł: Myślę, że potrafię to naprawić.
Niektóre rzeczy najlepiej zostawić w spokoju. |
Konan - Pon 19 Gru, 2011
Cytał ktoś "Cień wiatru" Zafona?
lepka - Wto 20 Gru, 2011
Konan napisał/a: | Cytał ktoś "Cień wiatru" Zafona? |
Ja. Książka może nie wybitna, ale bardzo ciekawa. Czytaj.
michał ze wsi 2 - Wto 20 Gru, 2011
lepka napisał/a: | Konan napisał/a: | Cytał ktoś "Cień wiatru" Zafona? |
Ja. Książka może nie wybitna, ale bardzo ciekawa. Czytaj. |
Opowiedz trochę o czym jest ta książka,bardzo proszę.
lepka - Sob 24 Gru, 2011
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cień_wiatru ??
|
|