|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Najnowsze nabytki
Don Pedro - Pią 20 Sie, 2010
suchy693 napisał/a: | Epke mozna jeszcze kupic za 29 zeta w JIMMY JAZZ RECORDS | Wielkie dzięki za info.
gambrero - Pią 20 Sie, 2010
Don Pedro napisał/a: |
Wiktor a ta EP BIKINI to się niedawno musiała chyba ukazać? Gdzie to można kupić? |
to jest ta sama epka co wyszła z pół roku temu, tylko inna okładka. limit dla zespołu. z miesiąc temu dwa egzemplarze na sprzedaż miał Krakoś, więc jak coś to pytaj w milicji. pozdro
ps.
słyszałem, że nakład tej epki jest już na wyczerpaniu i ponoć szykowana jest reedycja na picture discu, ale nie wiem czy to czasem nie jest tylko plota.
Stanzberg - Pon 23 Sie, 2010
gambrero napisał/a: | zamiast jechać w czerwcu i lipcu na wakacje kupiłem sobie kilka płyt :
Obrazek
Obrazek | No tak, na działkę nie chciałeś jechać, bo nie miałeś kasy, teraz wszystko jasne.
edit:
Płyta rozpierdala, słucham jej na okrągło. Jakby kręciła się w gramofonie, już miałaby rowki na wylot, na szczęście ipod nei odtwarza winyli.
MRW - Pon 23 Sie, 2010
tenpole tudor "let the four winds blow"
gambrero - Pon 23 Sie, 2010
Stanzberg napisał/a: | gambrero napisał/a: | zamiast jechać w czerwcu i lipcu na wakacje kupiłem sobie kilka płyt :
Obrazek
Obrazek | No tak, na działkę nie chciałeś jechać, bo nie miałeś kasy, teraz wszystko jasne. |
a gdzież tam. kasy na działkę nie miałem w maju, bo to majówka miała być o ile mnie pamięć nie myli. za to w czerwcu już miałem... i wydałem na płyty
Stanzberg - Wto 24 Sie, 2010
He, he, przecież to żart był.
ko0niu - Wto 24 Sie, 2010
Stan kupiłeś gdzieś w krajowym distro te Fialky ? Skolko i gdzie mi powiedz jak coś to sobie zakupię jak będzie gotówka, no chyba, że zajumałeś i stąd teraz masz to na ipodzie
Oczywiście, że zajumałem (skądinąd miałbym mp3?), ale tym razem w pakiecie z prawdziwym krążkiem, polecam : >>>>>> http://sklep.pasazer.pl/i...product_id=4505
Foxy 68 - Wto 24 Sie, 2010
suchy693 - Wto 24 Sie, 2010
no miałem to licytowac na allegro alem spóznił sie
Foxy 68 - Wto 24 Sie, 2010
jak chcesz,to dam Ci namiar gdzie można za 35 zeta kupic + przesyłka.
suchy693 - Wto 24 Sie, 2010
A to moj zakup wczoraj.
jakże szkoda, że to tylko winyl, nie zczaiłem odrazu, myślałem, że jest do dostania na CD. Nie ma sensu w moim przypadku kupować winyli, jako człowiek bez gramofonu na chacie nie mam zwyczaju branzlować się nad winylami. Po co mi płyty, których nie mogę słuchać?
też sobie ukradnę z internetu i posłucham jeszcze dziś jeśli mi będziesz łaskaw na PW pocisnąć linka
Cytat: | jeśli mi będziesz łaskaw na PW pocisnąć linka | Z tym będzie akurat problems, bo już nie pamiętam skąd to mam.
Ale chyba łatwo znaleźć, kapela na 100% udostępniła 4/6 tego materiału; inaczej, załaduję Ci ponownie.
Jak byłbyś taki miły i faktycznie mi to wrzucił to byłoby zajebiście. Okazuje się, że jestem w stanie znaleźć w necie wszystko fiołków oprócz właśnie tego wydawnictwa . Kapela zacna, tyle, że wokalista chciał dotykać tyłka mojej kobiety i proponował jej duże orgazmy po koncercie w krk.
maliniak - Wto 24 Sie, 2010
a na deser
borczyk - Śro 25 Sie, 2010
Od połowy lipca
Dezerter tonpres singiel ep
Dezerter Underground out of poland mmr 003 lp
Dezerter Kolaboracja lp Klub płytyowy Razem
Dezerter Kolaboracja II lp Poljazz
Dezerter All against all lp francuskie dissidence records wyd. Francuskie wszyscy przeciwko wszytkim
mqrcin - Śro 25 Sie, 2010
no dobra to i ja sie pochwale w poniedzialek dotarla paczka z adhd i skladanka jeszcze mlodsza generacja
suchy693 - Nie 29 Sie, 2010
Moje nowe brzydactwa
suchy693 - Czw 02 Wrz, 2010
Dzisiaj to zaraz sobie odbiore z poczty moje nabytki
Foxy 68 - Pon 06 Wrz, 2010
3/7 zacnych płyt
a ja nie mam nic nowego z oficjalnych wydawnictw i raczej miec nie bede jak na razie,chyba ze mi ktos kupi
Stanzberg - Pon 06 Wrz, 2010
Myślalem, że mi ktoś kupi jakąś płytę na urodziny, ale niestety, dostałem głównie alkohol.
Od dzisiaj w JJ Automatics na CD, czekam na wypłatkę... i hopsa!
suchy693 - Pon 06 Wrz, 2010
Po prostu nie zasłuzyłes na cd byłes niegrzeczny co do alkoholu to chłopaki nie mieli z kim wypić i wpadli do ciebie ot tak STO LAT poza tym dobrego zdrowia i punk rocka zyczę
BadMotherfucker - Pon 06 Wrz, 2010
Dziś przyszła do mnie paczuszka z długo oczekiwanymi nagraniami z radzieckiej wytwórni muzycznej "Melodija" - 97 winyli z jazz'em, folkiem, funkiem, muzyką klasyczną i orkiestrową
Kosztowało mnie to majątek, ale warto było
suchy693 - Pon 06 Wrz, 2010
No fajnie tylko dzwiek na tych winylach radzieckich czasami jest do dupy i trzeba mieć naprawde dobry sprzet zeby podkręcic wszystko na cacy
|
|