|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Wasze zdjęcia [Część 4]
gooy - Sob 26 Gru, 2009
to jest jeden z tych rzadkich momentow kiedy to jest faktycznie pankowe forum
Ryszard - Sob 26 Gru, 2009
kontrowersyjna_ja napisał/a: | mozesz miec wonty do mnie ale mojego dziecka nie ruszaj kretynko. |
ANI MOJEGO CHOMIKA!
hanna - Sob 26 Gru, 2009
widzę miła atmosfera
Kamyla - Sob 26 Gru, 2009
Cytat: | ANI MOJEGO CHOMIKA! |
rozjebałeś mnie
wawrzon - Sob 26 Gru, 2009
Zruchamy Ci dizeciaka Lidka - lepiej spierdalaj póki jeszcze masz czas
gooy - Sob 26 Gru, 2009
nie strasz wawrzon, Ty poczekasz az pojdzie do komunii
slayr - Sob 26 Gru, 2009
miła atmosfera... to dzięki Świętom Bożego Narodzenia .
rozwal - Sob 26 Gru, 2009
grubo poszlo, troche chyba jednak z grubo, kamila dostalas nie ten prezent co chcialas?
Foxy 68 - Sob 26 Gru, 2009
kręć się kręć spiralo nienawiści!
Właśnie,jak tam zadowoleni z prezentów? Ja bardzo,standardowo kupie sobie to co zechce i napierdole się jak szmata. Uwielbiam zastrzyk dodatkowej gotówki
Dzemu - Sob 26 Gru, 2009
byle sie nie za mocno nakrecila! ta spirala
Kamyla - Sob 26 Gru, 2009
Cytat: | Właśnie,jak tam zadowoleni z prezentów? |
z prezentów...w sumie tak
ko0niu - Sob 26 Gru, 2009
Skarpety i majtki od babci jak co roku, choć przyznam - obstawiałem że w tym roku bedzie piżama. Hajs dostałem byłbym radosny jak nie wiem co tylko jest jeden mały problem - rozjebały mi się buty i w sumie cały prawie hajs pójdzie mi na zakup nowych.
Dzemu napisał/a: | byle sie nie za mocno nakrecila! ta spirala |
z hipisami nie gadam.
Ja już zaczynam kupować sobie prezenty,za dwa dni okaże się czy udało mi się upolować trzy z nich,nadchodzi czas zaaaaakupów. a w sylwestra wypłata,ojejejejeje jak mnie to cieszy
Brodie - Sob 26 Gru, 2009
prezenty jak co roku - kilkadziesiąt jewro, jakiś zapach, czekolada, koszula, kolejny zapach i to wsio. ja zadowolony
a w sumie to zdjecie ktore wkleilem wczesniej to część trzyzdjęciowego 'opowiadania'
tu w kolejnosci 'chronologicznej' :
klasa jak kurwy syn
Mecenas - Nie 27 Gru, 2009
za taką gadkę to bym przejechał flaszką po mordzie bez [atrzenia na wiek i płeć
slayr - Nie 27 Gru, 2009
Cóż, Mec.
Są ludzie i ludziska.
Chujem Wisły nie zawrócisz, czy jakoś tak.
Kamyla - Nie 27 Gru, 2009
Pojechałam za mocno-za co Lidke przepraszam, ale chodziło mi bardziej o kwestie "forumowych upodobań" w temacie "co masz do zaoferowania".
Pierdolnęłam głupotę-do czego się przyznaję, nie ja pierwsza i nie ostatnia, bez namysłu wyżyłam się na Lidce i tyle, i za to jako "nie matka" Cie przepraszam, co mojego ogólnego podejścia do tematu nie zmienia.
reasumując-sczyściłam świąteczne stresy i mam wpierdol od Meca
Dzemu - Nie 27 Gru, 2009
Foxy 68 napisał/a: | Dzemu napisał/a: | byle sie nie za mocno nakrecila! ta spirala |
z hipisami nie gadam. |
To zaczynij, a po drugie jam nie hipis.
Arl - Nie 27 Gru, 2009
Cytat: | To zaczynij, a po drugie jam nie hipis. |
Wyjdź
Marchin - Nie 27 Gru, 2009
ko0niu napisał/a: | Skarpety i majtki od babci jak co roku, choć przyznam - obstawiałem że w tym roku bedzie piżama. |
Ja w tym roku lootnołem taki właśnie zestaw gacie, skarpety i pidżama. No i oczywiście to co sobie sam kupiłem czyli spora paczka z milicjaposzukuje.
Kamyla - Nie 27 Gru, 2009
Marchin napisał/a: | gacie, skarpety i pidżama. |
brakuje tylko zimowego swetra od babci
Anonymous - Nie 27 Gru, 2009
Kamyla napisał/a: | Pojechałam za mocno-za co Lidke przepraszam, ale chodziło mi bardziej o kwestie "forumowych upodobań" w temacie "co masz do zaoferowania".
Pierdolnęłam głupotę-do czego się przyznaję, nie ja pierwsza i nie ostatnia, bez namysłu wyżyłam się na Lidce i tyle, i za to jako "nie matka" Cie przepraszam, co mojego ogólnego podejścia do tematu nie zmienia.
reasumując-sczyściłam świąteczne stresy i mam wpierdol od Meca |
było minelo,wybaczone zapomniane
gooy - Nie 27 Gru, 2009
Kamyla napisał/a: | nie ja pierwsza i nie ostatnia, bez namysłu wyżyłam się na Lidce i tyle |
czyli jak widac lidka sie do czegos przydaje.
do tego, oraz, zeby ja podpuscic do wysrania sie na maske samochodu
heroina - Nie 27 Gru, 2009
ko0niu napisał/a: | Skarpety i majtki od babci jak co roku, choć przyznam - obstawiałem że w tym roku bedzie piżama. |
Brodie napisał/a: | prezenty jak co roku -[...] jakiś zapach, [...] kolejny zapach i to wsio. |
po prostu rodzina chce ci subtelnie pokazać, że śmierdzisz
też to co troku dostaje
|
|