|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Jakich kapel nie lubia wasi starzy?
Zwierz@k - Czw 18 Sty, 2007
siła pankroka tkwi w tym, że Twoi starzy nie moga go lubić....
Sami - Czw 18 Sty, 2007
Dokładnie ;]
Podkreślam, że Pidżama i GD to nie-pankrok... ;]
Marguz - Czw 18 Sty, 2007
Moją dawno, dawno temu to w sumie wszystko wkurwiało, niezależnie czy panki czy bardowie, wystarczyło, że ja tego słuchałem. Później się przyzwyczaiła, byle nie ryczało jak ogląda Modę na suckass
Stanzberg - Czw 18 Sty, 2007
Moi rodzice w ogóle nie cierpią pankroka.
Ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza już od dawna.
Z rzeczy co do których się zgadzamy: moja mama lubi Partię, a ojciec Franka Zappę.
Mecenas - Czw 18 Sty, 2007
dobry temat
moi starzy to nie lubią mojego stylu ubierania i jak jestem pijany, muzyka to nie ich biznes i rozumieja to, chociaż gdy byłem młody to znosiłem do domu szatańskie wynalazki, jak matka zobaczyła okładkę Profanum to się wkurwiła (odwrócony krzyż)
lotnik - Czw 18 Sty, 2007
Ja sie nawet nie pytam moich starych czy lubia czy nie lubia Malo mnie to obchodzi Z tego co wiem ze lubia to mojej matce podoba sie Dropkick Murphys kawalki z dudami oraz pare kawalkow Bulbulators A wiem to dlatego bo chciala zebym jej nagral CD z tym
hellcat - Pią 19 Sty, 2007
lotnik napisał/a: | Ja sie nawet nie pytam moich starych czy lubia czy nie lubia |
Też nie pytam, ale jak drą ryja to nietrudno zauważyć, że im się nie podoba
lotnik - Pią 19 Sty, 2007
darli ryja jak bylem kinderpunkiem potem sie przyzwyczaili a i ja troszke podroslem
3-4-5 - Sob 20 Sty, 2007
chyba same dzieci na tym forum skoro mieszkaja ze starymi
Aneta - Sob 20 Sty, 2007
nie trzeba mieszkać ze starymi zeby wiedzieć jakich kapel nie lubią
3-4-5 - Nie 21 Sty, 2007
Aneta napisał/a: | nie trzeba mieszkac ze starymi aeby wiedziec jakich kapel nie lubia |
to niby skad maja wiedziec nazwy kapel jakich slucham skoro nie mieszkam z nimi i nie spowiadam sie im czego ostanio sluchalem
oj dzieciaku glupoty piszesz
lotnik - Nie 21 Sty, 2007
ojej... staruszek
gdy skoncze 18 lat to tez wyprowadze sie z domu
Aneta - Nie 21 Sty, 2007
3-4-5 napisał/a: | Aneta napisał/a: | nie trzeba mieszkac ze starymi aeby wiedziec jakich kapel nie lubia |
to niby skad maja wiedziec nazwy kapel jakich slucham skoro nie mieszkam z nimi i nie spowiadam sie im czego ostanio sluchalem
oj dzieciaku glupoty piszesz |
to ma niby być argumentacja ?
jak tak to gadamy twoim językiem ..
ktoś cię pewnie w młodości chyba po łbie patelnią lał dlatego masz taki uraz do ludzi co ze swoimi rodzicami ROZMAWIAJĄ...Możesz mi naskoczyć i obtoczyć... pewnie w domu podłogę łechtaczką scierałeś ... dzieciaku
wyluzuj
dorośniesz to pogadamy
3-4-5 - Nie 21 Sty, 2007
Aneta napisał/a: | dorosniesz to pogadamy |
juz po tym co i jak piszesz widac ze jestes gowniara...wiec nie podniecaj sie az tak bardzo bo to tylko forum dyskusyjne a personalne jazdy to zachowaj dla swoich starych a teraz won spac!
Aneta - Nie 21 Sty, 2007
dla Ciebie pofatygowałam się i piszę Twoim językiem - co wyżej zaznaczylam więc - odejdź z psem albo jakimś kapucynem i dobranoc
Marguz - Nie 21 Sty, 2007
3-4-5 napisał/a: | to niby skad maja wiedziec nazwy kapel jakich slucham skoro nie mieszkam z nimi i nie spowiadam sie im czego ostanio sluchalem |
pierdolisz farmazony, przeca kiedyś mieszkałeś ze swoimi rodzicami i słuchałeś muzyki, więc czy tak trudno było obczaić, co twoim starym wpada w ucho, a co nie z tego co słuchasz? Oni nie musieli znać nazw kapel.
Aneta - Nie 21 Sty, 2007
<podziwia>
ja nie miałam cierpliwości
KonPunk - Nie 21 Sty, 2007
Aneto dorośniesz starzy zaczna cię na gigi puszczać
Co do starego punka 123 to żałość mnie ogarnia twe posty czytając.To nie można być punkiem w jednym domu ze starymi stojąc? A to czemu?
QkiZ - Nie 21 Sty, 2007
bo prawdziwy pank jest niezależny i mieszka na skłocie
Stanzberg - Nie 21 Sty, 2007
KonPunk napisał/a: | Aneto dorośniesz starzy zaczna cię na gigi puszczać |
Ostatnio jej się udało wyrwać.
Pan 3-4-5 otrzymuje nagrodę specjalną - kop w głowę dla otrzeźwienia.
Doskonale znam preferencje rodziców nawet bez puszczania im ostatniego singla Exploited.
edit: i nie mieszkam, kurwa, z rodzicami od dawna.
abominacja - Nie 21 Sty, 2007
starsi się przyzwyczaili, czepiają się tylko jeśli za głośno słucham czyli bardzo rzadko
częściej to się dziwią że slucham np tori amos albo doorsów
a moja mateczka lubi stachurskiego, kukiza i maleńczuka
xkrzysiekx - Nie 21 Sty, 2007
czy ja wiem...pewien większośc co bardziej extremalnych kapel typu Phobia, Shikari czy Charles Bronson + różne eksperymenty w guście Merzbow.
wawrzon - Nie 21 Sty, 2007
czasem jak mnie najdzie i przypierdole za glosno ministry to sie troche mama wkurwia, jak prasuje w pokoju obok
QkiZ - Pon 22 Sty, 2007
abominacja napisał/a: | a moja mateczka lubi stachurskiego, kukiza i maleńczuka |
zapoznaj mnie ze swoją matką
Marguz - Pon 22 Sty, 2007
ona widocznie już Cię zna
|
|