|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Najlepsza / najgorsza nazwa kapeli
good-staff - Pią 12 Sty, 2007
Kilka nazw kapel z Rzeszowa i okolic co już miały próby a nawet i kilka koncertów: SMOCZA DZIWKA, KATOLIK FIVE, NERWOWE POSUNIĘCIE, PAPIEŻ TOALETOWY, JA CHCĘ DO PUDEŁKA, MIRABELKI W TYM ROKU NIE OBRODZIŁY...
A 100% najlepsza nazwa kapeli punkowej to kapela mojego kumpla Kupy, który od kilku lat mieszka w Bochum, a w drugiej połowie lat 90-tych mieli kapelę DAREMNY TRUD i nie umieli grać, a grali
Dev - Pią 12 Sty, 2007
ja jestem z Rzeszowa i o żadnej z tych kapel nie słyszałam gdzie to to grywa? czyżby garaże na plantach ?
good-staff - Pią 12 Sty, 2007
SMOCZA DZIWKA i KATOLIK FIVE to kapele mojego kumpla sprzed ponad 10-ciu lat. Pochodziły z Dylągówki i nawet jakiś koncert zagrały.
NERWOWE POSUNIĘCIE i JA CHCĘ DO PUDEŁKA - kilka prób w garażu nad Wisłokiem koło Garkotłuków ok. 2 lata temu.
PAPIEŻ TOALETOWY-legenda chaos-grind-punka sprzed 15 lat. Zagrali nawet kilka koncertów.
MIRABELKI W TYM ROKU OBRODZIŁY-chyba najbardziej znana kapela z tych wymienionych. Ponad 10 koncertów i koncertowe demo. Jedna z pierwszych kapel z garażu koło Garkotłuków...
Stanzberg - Pią 12 Sty, 2007
Pierwsze słyszę o takich zespołach (poza Papieżem). Chyba ani razu nie zagrały poza garażem.
piotruś - Pią 12 Sty, 2007
good-staff napisał/a: | MIRABELKI W TYM ROKU OBRODZIŁY-chyba najbardziej znana kapela z tych wymienionych. Ponad 10 koncertów i koncertowe demo. Jedna z pierwszych kapel z garażu koło Garkotłuków... |
byłem na ich koncercie w Rzeszowie 3-4 lata temu, ich granie kojaarzylo mi sie z Sabała Bacała, zresztą ktoś z tego zespołu chyba grał w sabale
Sami - Pią 12 Sty, 2007
Zabili Mi Żółwia zdecydowanie, potem ustąp babciu miejsca, może Akurat, bo nazwa też zryta I może Siostry Jeremiasza i Cymes, bo mi sie z soczkiem w kartoniku kojarzy
Najfajniejsze to The Analogs, Podwórkowi Chuligani, nio i może Metallica
hellcat - Pią 12 Sty, 2007
SPIERDALAJ!!! Jeremiaszki są z mojego miasta, ba - nawet do szkoły z nimi chodziłam!
Sami - Pią 12 Sty, 2007
Nie żebym ich nie lubiła, bo są zajebiste xDxDxD
Tylko nazwa zryta
aszu - Pon 15 Sty, 2007
ja stawiam na Kalesony Boga Wojny, zawsze mnie urzekala ta nazwa:D
Stanzberg - Pon 15 Sty, 2007
W kategorii najgorsza nazwa, pojawił się lider, który na starcie deklasuje wszystkich - Żylaki Odbytu.
http://forum.punkserwis.o...html?highlight=
Sami - Wto 16 Sty, 2007
O kurwaaaa.... Żylaki Odbytu wymiatają xD
Agresor - Wto 16 Sty, 2007
Na uliczniku ostatnio słyszałem kapele PRZESTAN SMIERDZIEC
Aneta - Wto 20 Lut, 2007
rozwalają mnie nazwy typu - Dziurawej pół czekolady, Don Larwa czy Kombajn do zbierania kur po wioskach...ostatnio słyszałam gdzieś Anal Front, Syndrom Kreta... czy jakoś tak
wawrzon - Wto 20 Lut, 2007
anal front mi sie kiedys podobal. kapela z żarowa jesli sie nie myle.
riot - Wto 20 Lut, 2007
pAnczur napisał/a: | LalaPiernik napisał/a: | Najgorsza: Włochaty, KSU |
Kurwa co chcesz od tych nazw ? Są dobre !!! |
nick panczur tez jest dobry...
riot napisał/a: | pAnczur napisał/a: | LalaPiernik napisał/a: | Najgorsza: Włochaty, KSU |
Kurwa co chcesz od tych nazw ? Są dobre !!! |
nick panczur tez jest dobry...
|
Zwierz@k - Wto 20 Lut, 2007
najlepszy pankowy dzi, to jak wiadomo od zawsze jest ZYLETA
a butapren ?
Stanzberg - Wto 20 Lut, 2007
Słyszałem o zespole, który nosi miano Anal Stench.
Ale nawet nie wiem co grają.
Veetoo - Śro 21 Lut, 2007
Mnie rozbrajają nazwy typu Morfologia moczu, Insekty na Jajach, Pogromcy Wdów i Sierot (ostatniej nawet z przyjemnościa sie słucha)
Edit
Urzekła mnie też nazwa kapeli z banera powyżej - Vaginal Chicken
666 - Wto 27 Lut, 2007
Amebix, Anti Nowhere League, Blitz, Bad Brains, Poison Idea - moi faworyci. Z Polski - Siekiera, Apteka, Game Over (chociaż pewnie na ten pomysł wpadła już masa innych kapel )
Najgorszych nawet nie chce mi się wymieniać.
Aneta - Wto 27 Lut, 2007
A Lactovaginal to do jakich byś zaliczył ?
Mecenas - Wto 27 Lut, 2007
kurcze jak byłem na kolonii gdzieś w 93 to nazwaliśmy naszą grupę Pancerne Skarpety, to tak apropos tych kalesonów i napletów, poza tym zawsze mi się podobały nazwy typu: inkwizycja, administracja, a z odjechanych to Duma Kazachstanu => kapela która zagrał kilka prób w moim liceum
Zwierz@k - Wto 27 Lut, 2007
Aneta napisał/a: | A Lactovaginal to do jakich byś zaliczył ? Laughing |
do farmaceutycznych
666 - Wto 27 Lut, 2007
Do tych przeciętnie chorych
|
|