|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Miłość & Seks - Zdjecia zajebistych lasek ...
rozwal - Nie 05 Wrz, 2004
mniaam
cykcyk - Nie 05 Wrz, 2004
Toz to hipis!
Zwierz@k - Nie 05 Wrz, 2004
wszsyc hipisi są źli! a buzia sympatyczna.
m0k3 - Nie 05 Wrz, 2004
ano, sympatyczna. ogolnikowo, fajna dziewczyna.
cky2k napisał/a: | Toz to hipis! | ja tu nigdzie hipisa nie widze a nawet jakby byla to dla niej moze sam zostac hipi-nazikiem
blümchen - Nie 05 Wrz, 2004
mi sie nie podoba - za papuśna za sympatyczna twarz bleh
zgadzam sie jakub!
Jules Winnfield - Nie 05 Wrz, 2004
śliczna w sumie, ale ma za duże policzki trochę.
pierdolicie. ja tam lubie dziewczyny z sexowno - słodko wrednym wyrazem twarzy z taka iskierka zlosliwosci w oku. a nie takie tam aniolki ffffuuuuuuj
blümchen napisał/a: | ja tam lubie dziewczyny z sexowno - słodko wrednym wyrazem twarzy z taka iskierka zlosliwosci w oku. |
Znam taka jedna...
m0k3 - Nie 05 Wrz, 2004
tez niezle (jak najbardziej), ale raczej sie zgodze z rozwalem i jakubem
taaaaak? poznaj mnie z nia koniecznie
blümchen napisał/a: | taaaaak? poznaj mnie z nia koniecznie |
Spoko, poznam Cie, chociaz przyznam ze sam chcialbym ja poznac blizej
czekam z niecierpliwoscia
hodei - Nie 05 Wrz, 2004
a ja lubie trudne twarze, takie "brzydkie że aż ładne", nosy z garbem, ostre rysy, wysokie czoła, oczy specyficzne np. z kącikami do dołu, piegi itp, z czymś co zwraca uwagę a nie jest szablonowo ładne, więc tamta z fotki mi się nie podoba, mój kolega mówi o takich że są dobre jako ciastko na deser ale najeść się takimi nie da.
widze ze bardzo dobrze sie rozumiem z kolezanka hodei, bo brzydopta to ukryte piekno. o ile mankamenty sa pojedyncze a nie wyglada sie jak pomocnik frankensztajna igor czy tam bazyl jakis albo kurna kwazi
ej sory moze demonem seksu nie bedzie, ale ehm ehm nie pogardzilbym w zyciu taka twarzyczka:)
Jules Winnfield - Nie 05 Wrz, 2004
no ja bardzo lubię takie z podstępnym uśmiechem oraz spojrzeniem z iskierkami i śliczne do tego (jak Rogh ) ale takie z aniołkowymi twarzyczkami też są ładne
Blekit - Nie 05 Wrz, 2004
anioły są anielskie (hehe)
anioły są śliczne
jestem w niebie
Zwierz@k - Nie 05 Wrz, 2004
ej1 ale ona ma taka papuśna buzie pewnie od tych lodow w bok
Lubi papusiac widocznie
Agnes - Pon 06 Wrz, 2004
nie da się nzawać tej laski brzydką, ale jest za słodka...za to te jej "dredy" są naprawdę koszmarne
Lewy - Pon 06 Wrz, 2004
Agnes napisał/a: | nie da się nzawać tej laski brzydką, ale jest za słodka...za to te jej "dredy" są naprawdę koszmarne |
przesadzasz troche...a słodkości nigdy nie za dużo
Czy to wazne...?! - Pon 06 Wrz, 2004
hodei napisał/a: | a ja lubie trudne twarze, takie "brzydkie że aż ładne", nosy z garbem, ostre rysy, wysokie czoła, oczy specyficzne np. z kącikami do dołu, piegi itp, z czymś co zwraca uwagę a nie jest szablonowo ładne, więc tamta z fotki mi się nie podoba, mój kolega mówi o takich że są dobre jako ciastko na deser ale najeść się takimi nie da. |
tez tak uwazam a co do piegow to wszyscy zawsze moja siostre pocieszali i mowili ze kobieta bez piegow to jak niebo bez gwiazd (ona ma duzo piegow)
twarz musi byc na tyle ciekwa, i na tyle nie typowa dla mnie zebym zapamietala, musi miec w sobie cos oryginalnego, cos nietypowego, cos czego inne nie maja...
a co do dredow tej laski to jedyne co moge napisac to bleeeeeeee
blümchen - Pon 06 Wrz, 2004
tobie sie podobaja jakies fioletowo wołose przyczłapy do bulbatorów guuj
|
|