|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z Polski - Cool kids of Death !!!!
burton - Czw 04 Maj, 2006 Temat postu: Cool kids of Death !!!! Polski zespół punkowy pochodzący z Łodzi- mi się podoba bardzo. Ma na swoim koncie cztery płyty .w tym roku wydał ostatnią ,,2006'' . Teraz to jeden z lepszych zespołów punk-rockowych w kraju (moim zdaniem )
A wy co o nich sądzicie ?
Blekit - Czw 04 Maj, 2006
sądzę, że to nie jest pankrok, panie
podobał misię kawałek "generacja nic", ogólnie bardzo średnio
Budyń - Czw 04 Maj, 2006
sami się od punka odcinają, chociaż grają (grali?) czasem na punkowych imprezach, a płyty tak naprawdę 3 tylko, bo jedna to składanka z pierwszych dwóch płyt przeznaczona na rynek niemiecki. Lubię w małych ilościach posłuchać w domu, koncertowo to raczej nieporozumienie, choć trudno mi oceniać - tylko raz ich widziałem na żywo (przed New Model Army w zeszłym roku).
hellfuel - Czw 04 Maj, 2006
Z pierwszej płyty wyrwałbym 2 może 3 kawałki dobre do pokrzyczenia w aucie. Znakomita recenzja drugiej płyty jest tutaj
http://www.screenagers.pl...ion=show&id=210
maciek333 - Czw 04 Maj, 2006
no jakies 2 czy 3 lata temu mieli koncert na białostockim squacie decentrum to było dopiero dziwne
ale ogolnie nie lubie jakies tam kawalki z pierwszej plyty byly fajne ale zespol byl tak nachalnie lansowany wszedzie nawet w jakichs babskich pismach typu elle czy inny syf
punkowym (czyli należaćym do sceny punk) bym go nie nazwał
Przybysz - Czw 04 Maj, 2006
Nie lubie kul kids
beszambelan - Czw 04 Maj, 2006
tego chyba słuchają swetry z politechniki na zmianę z równie punkowym happysad
nie znoszę.
geerwazy - Czw 04 Maj, 2006
podoba mi sie tylko kawałek "kręcimy się w kółko".
Jules Winnfield - Czw 04 Maj, 2006
beszambelan napisał/a: | tego chyba słuchają swetry z politechniki na zmianę z równie punkowym happysad |
spierdalaj
geerwazy - Czw 04 Maj, 2006
załóż sweter
alutka - Czw 04 Maj, 2006
muzyka-lipa, tylko kawałek "butelki z banzyną" tak nawet mi się podobał
teledyski-jescze większa lipa
wariat - Czw 04 Maj, 2006
beszambelan napisał/a: |
nie znoszę. |
michass - Czw 04 Maj, 2006
Chujowe.
Agresor - Czw 04 Maj, 2006
Zjebane
obv - Czw 04 Maj, 2006
pare fajnych kawałków, niektóre piosenki maja fajny klimat, przesłuchałem pare razy, jakoś nie ciągnie mnie zeby sluchać dalej
alutka napisał/a: | "butelki z banzyną" tak nawet mi się podobał |
Łukasz BdK - Czw 04 Maj, 2006
jestem na nie
a teraz kiedy w ramach promocji nowej płyty jest ich wszędzie w pizdu pełno to już w ogóle sama nazwa mnie wkurwia
zobaczymy jak to na żywo wypada niedługo... wątpię żeby mi się spodobało.
Tim Finnegan - Czw 04 Maj, 2006
Kiedys z ciekawosci porzyczxylem od kumpla ich plyte i nawet nie przesluchalem calej. Gowno.
burton - Pią 05 Maj, 2006
Chociaż cool kids of death to jeden z moich ulubionych zespołów nie będę polemizował z tymi co go oczerniają, nie wiedząc o nim NIC.
maciek333 - Pią 05 Maj, 2006
wiemy przeciez piszą ludzie że przesłuchali całą płyte a co mają wiedziec wiecej jakich kosmetykow używają nasi zagniewani buntownicy
mad_dokk - Pią 05 Maj, 2006
CKoD to gówno.
do recenzji starczy mi to co słyszę.
maciek333 napisał/a: | wiemy przeciez piszą ludzie że przesłuchali całą płyte a co mają wiedziec wiecej jakich kosmetykow używają nasi zagniewani buntownicy |
Chwast - Pią 05 Maj, 2006
Jules Winnfield napisał/a: | beszambelan napisał/a: | tego chyba słuchają swetry z politechniki na zmianę z równie punkowym happysad |
spierdalaj | no własńnie! ;/
burton - Pią 05 Maj, 2006
Obywatel napisał/a: | Kurwa, kolejny obrażony fanatyk jednego zespołu. Dogadaj się z Paulą i Dexterem, koleś. Macie wiele wspólnego. |
Najłatwiej oczerniać, gorzej z przykładami ... (Wiem wiem- komercja....BRRR. Sam dzwięk tego słowa mnie przeraża .Nie jestem fanatykiem tego zespołu ale po tym co powiedzieliście, nie można wywnioskować dlaczego jest on tak do dupy...
judzik - Pią 05 Maj, 2006
burton napisał/a: | Chociaż cool kids of death to jeden z moich ulubionych zespołów nie będę polemizował z tymi co go oczerniają, nie wiedząc o nim NIC. |
a co powinniśmy o nim wiedzieć?
może nas oświecisz? Dexter przygotował długą przemowe i kiedy ktoś mówił że jego zespół jest komercyjny to ją wklejał
może pójdziesz jego śladem
P.S. Ja osobiscie lubie CKOD. przynajmniej tą ich drugą płyte. reszta kiepska raczej. Ale za dużo o nich nie wiem..jedynie opinie innych..chętnie bym się czegoś dowiedział! więc dawaj!
Tim Finnegan - Pią 05 Maj, 2006
burton napisał/a: | Obywatel napisał/a: | Kurwa, kolejny obrażony fanatyk jednego zespołu. Dogadaj się z Paulą i Dexterem, koleś. Macie wiele wspólnego. |
Najłatwiej oczerniać, gorzej z przykładami ... (Wiem wiem- komercja....BRRR. Sam dzwięk tego słowa mnie przeraża .Nie jestem fanatykiem tego zespołu ale po tym co powiedzieliście, nie można wywnioskować dlaczego jest on tak do dupy... |
A jakie tu przyklady? Graja chujowo i mi sie nie podobaja. Mam w dupie to, czy sa komercyjni. Inna sprawa, ze gdyby nie bylo o nich tak glosno w mediach, to pewnie nawet bym nie wiedzial, ze cos takiego istnieje.
bnr - Sob 06 Maj, 2006
Moja byla dziewczyna tego sluchala i nawet mi plyte pozyczyla.
Plyta (to jest ten ich pierwszy lp) od roku lezy w szufladzie i nie zostala nawet raz przesluchana O wiele bardziej boli jednak fakt, iz ja pozyczylem jej moje Komety, ktorych rowniez od roku nie widzialem
|
|