|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Deblizm miesiąca - LUTY
rozwal - Pon 06 Mar, 2006 Temat postu: Deblizm miesiąca - LUTY Kolejna edycja, lecim:
Debilizm nr 1 napisał/a: | Zajebiście się jeździ w glanach :] I do tego krótkie spodenki jeszcze:] Ale powiem że może się zdarzyć że takie obuwie na rowerze się przydaje - raz mi oba hamulce poszły, jechałem z górki, gdyby nie glany którymi mogłem skutecznie hamować skończyłbym w rowie |
Debilizm nr 2 napisał/a: | Chce sobie zrobić tatuaż na łydce ale męczy mnie jedno pytanie... Czy żeby mieć tatuaż na łydce trzeba mieć wydepilowane nogi? |
Debilizm nr 3 napisał/a: | Haha..a ja kocham nutkę przemocy w POGO!!! Jak dostanę z łokcia w żebro to inny jest świat hahahhhh...
Nie no hate & war - nie nie...
Tak - to tylko odzew był - jak dla mnie..."odzew dla wydźwięku"... ;p |
Debilizm nr 4 napisał/a: | wydawcy muzyczki punk i oi [bezkoc i dzidek] już kilka latek temu stwierdzili, że czas poszukać szerszych rynków zbytu, odwiesili topory wojenne i wypalili fajkę pokoju przy wspólnym kufelku piwa wspominając jak to było kiedyś wspaniale się napierdalać a wy młodzi kupujcie kolejne lekcje historii bo piwko wbrew obietnicom wcale nie tanieje |
Debilizm nr 5 napisał/a: | pierdole nazistów albo ty albo i ja znasz miasto siekiery Puławy? Zagrajcie kurwa w Puławach koncert Smar.SW jest knajpa punkowa w której są koncerty róbcie kurwa koncert w wakacje i bedzie w chuj osob na nim Pukn's not dead, punk's oleva system pozdro odp |
Debilizm nr 6 - Odpowiedz na pytanie: Czemu najszczesliwszy narod na swiecie bezmyslnie ucieka ze swej Wyspy Wolnosci Kuba zwana do kraju Faszyzmu, Rasizmu, Seksizmu i Dyskryminacji? napisał/a: | bo jest omamiony durną propagandą jak ty |
Debilizm nr 7 napisał/a: | co jest straszne chęć działania jak mówie fanatykiem nie jestem i nie popieram w 100% anarchi ale staram sie walczyć i aktywnie stawiać opór a nie tylko siedzieć na forum i się śmiać z innych że źle myślom albo że nie są punkami. |
Debilizm nr 8 (opisujac swoj pijacki amok) napisał/a: | jedno z lepszych to jak byłem na wakacjach, najabalimy sie likieram czekoladowymi (FUUJ) i jakims greckim rumem... ( to tez FUJ) ktos wpadł na głupi pomysł czekania na wschód słonca (oczywiscie to był żeński pomysł) wszyscy z braku innego wyboru - zgodzili sie.. czas niezmiernie sie dłuzył ... ale jakos sie udało .. rano gdy wschodziło złonce nawiało 12389725387 czarnych chmur i nic nie byłoi wiadac
|
Debilizm nr 9 napisał/a: | Siema ziomki dzisiaj wrzuce okrutny swiaty 2 ma ktos KSU 77-85
jak tak to na sendspace wrzucac PUNK NOT DETH kurwa i nie wrzucajcie takie scierwa bo az sie kurwa rzygac chce polski i tylko polski PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNK
|
Debilizm nr 10 napisał/a: | To straszne, to co tu przeczytałem. To naprawdę nie do pomyślenia, żeby zwykłych ludzi torturowano na komisariacie jak jakieś gestapo. Moim zdaniem powinni za to rozwiązać całą policję. |
Debilizm nr 11 napisał/a: | SAM CIECIU WYPIERDALAJ PS MOZE I NIE ZROZUMIAŁEM ILUZJI A ZYD ZAWSZE BEDZIE ZYDEM NIE JESTEM RASISTA TYLKO JEZELI JZU TO MOZE PO CZESCI ANTYSEMITA POCZYTAJ SOBIE TROCHE KSIAZEK I ZROZUMIESZ WIELCY PACYFISCI SIE ZNALEZLI ZAŁOZE SIE ZE NIE JEDEN Z WAS JEST KURWA RASISTA TYLKO POZORNIE UKRYWA SWOJE POGLADY |
macie 14 dni na wybor, milej zabawy
bnr - Pon 06 Mar, 2006
no ta trzymajaca w napieciu w 8 powala, ale na razie sie wstrzymuje, zaglosuje pozniej
btw. fakt, ta edycja nie jest taka mocna, ale daje rade
riot - Pon 06 Mar, 2006
8
amoki "rombanki team" to nic w porownaiu z tym amokiem!
szacunek!
Anonymous - Pon 06 Mar, 2006
oczywiscie nr 5. edi wymiata
cykoria - Pon 06 Mar, 2006
10 tez jest dobry,ale 8 zdecydowanie wygrywa
askar - Pon 06 Mar, 2006
8 dobre w chuj...
smieszne bardziej niz debilne chyba
ale jak przeczytalam 2 o depilacji nog, to
i tak samo nr 10 o zwyklych ludziach torturowanych jak gestapo.
Angelus - Pon 06 Mar, 2006
Jakiś słaby miesiąć tym razem
Do mnie jakoś 3 przemówiła
hellfuel - Pon 06 Mar, 2006
Dziesiątka.
centrala - Pon 06 Mar, 2006
3,6,10
buri - Pon 06 Mar, 2006
mowiac szczerze to cienko w tym miesiaciu
ale 6 wymiata
Phallu Sofia - Pon 06 Mar, 2006
9 bo mnie irytuja wszystkie pank not deathy, deafy, dedy
geerwazy - Pon 06 Mar, 2006
6 dobre
cykcyk - Pon 06 Mar, 2006
"róbcie kurwa koncert w wakacje i bedzie w chuj osob na nim Pukn's not dead, punk's oleva system pozdro odp"
Jak mozecie tego nie doceniac 5 wygrywa i chuj, punk is oleva system W tym miesiacu mocna jak dla mnie konkurencja, ale jednak tytul idzie do Pulaw
bnr - Pon 06 Mar, 2006
Ja tez jednak oddaje glos na zaloganta z Pulaw, choc uwazam, ze nie mozna przejsc mimo osemki i powinna ona dostan druge miejsce.
Mihau - Pon 06 Mar, 2006
zaglosowalem na 3
6 tez dobra,ale po j. niczego innego sie nie spodziewalem
a edi działał chyba w pijackim amoku
Tim Finnegan - Pon 06 Mar, 2006
10. 6 i 8 tez dobre
Blekit - Pon 06 Mar, 2006
10
greenslave - Wto 07 Mar, 2006
wschod przy likierowo - rumowych libacjach numero uno hehe to moj pierwszy post wiec sie witam
michass - Wto 07 Mar, 2006
Wybrałem trójeczkę... Lekka nutka dekadencji i przemocy.
Angel Of Death - Wto 07 Mar, 2006
wg mnie też 10 wymiata...
Cytat: | Moim zdaniem powinni za to rozwiązać całą policję. |
Putin77 - Wto 07 Mar, 2006
mi sie najbardziej podobaly 11 i 5
XbobsonX - Wto 07 Mar, 2006
to było Jogiego?
ja zagłosowałem na 10
połowe i tak czytam pierwszy raz
HaBibi - Wto 07 Mar, 2006
Nr 10 rulez
nerka - Wto 07 Mar, 2006