|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z Polski - Zbeer
paul997 - Czw 11 Sie, 2005 Temat postu: Zbeer co myslicie o tej kapeli??dla mnie jest ok!
Xiao Mei - Czw 11 Sie, 2005
jest zajebista, uwielbiam, wokal, muzyke!! a przede wszystkim texty, sa tak inteligentne, moj ulubiony kawałek to "natalka" mądre zdolne chlopaki, tak trzymac!
Mister - Czw 11 Sie, 2005
Zajebista kapela. Fajny kawalek to 77.
benia - Pią 12 Sie, 2005
tylko nas w szczecinie ochujali ostatnio co do koncertu
wszyscy lubią zbeera. lubię i ja!
Anonymous - Pią 12 Sie, 2005
benia napisał/a: | wszyscy lubią zbeera. |
...no bo jak tu nie lubic takiej pociesznej kapelki...
kiełBacha - Pią 12 Sie, 2005
zbeer wymiata z textami... nie ma co
Xiao Mei - Pią 12 Sie, 2005
benia napisał/a: | wszyscy lubią zbeera |
wszyscy
Jules Winnfield - Pią 12 Sie, 2005
a mi się w miarę podoba teksty nie są głębokie, ale kilka znajdzie się 'ambitniejszych', muzycznie też nie super, choć jako taki poziom trzyma, a ja mimo to mam jakąś "sympatię" do zespołu, może jak zwykle sentyment
Blekit - Pią 12 Sie, 2005
do Zbeera ja wlasnie tez sentymentalnie podchodzę
tekstów prosze nie brać do siebie, bo WSZYSTKIE ich texty z przymrózeniem oka pisane, nie ma co się spierać
ogólnie kapelka na plus
Reig - Pią 12 Sie, 2005
Zespół musi grać chamsko - wtedy widac, ze chce im sie grac i czuć ten żywił. Chamskie grani jest najlepsze.
i co moze FLAT CAPS tez nie jest fajne?
benia - Sob 13 Sie, 2005
flat capsi teksty mają... wybitne
ale ich nie lubię bo cały alkohol na imprezie zajebali i pili go za kiblem z serduszkiem
Jules Winnfield - Sob 13 Sie, 2005
flat caps są fajnym zespołem, taki koloryt lokalny no i na każdym koncercie albo wybitnie pijacka zabawa albo dymy albo jedno i drugie
WallY - Wto 16 Sie, 2005
kapela jest git dwa udane albumy a kawalki wojtek,natalka,bezpieczny sex i hooligan to klasyka,kto nie zna Zbeera ten pala.
Xiao Mei - Wto 16 Sie, 2005
WallY napisał/a: | natalka to klasyka |
oj klasyka, klasyka... prawda najter?
Tp - Wto 16 Sie, 2005
wally tez lubie zbeerow glownie przez sentyment ale zeby od razu klasyka ?
street- core - Wto 16 Sie, 2005
Ja zabardzo nie przepadam za ich dokonaniami. czasami sobie za podam "Tam gdzie kończy sie ulica", ale nawet nie wszystkie utwory z tej płyty mi podchodzą. Ogólnie na 3- -
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005
Xiao Mei napisał/a: | oj klasyka, klasyka... prawda najter? |
pewnie, ze oj klasyka! a Ty masz szczescie, ze twoj rozmiar stopy mi nie pasuje...
gooy - Wto 16 Sie, 2005
daja rade, a "mądre" przeslania niektorych tekstow piosenek mi jakos nie przeszkadzaja, chociaz pozlewac sie mozna :]
Xiao Mei - Śro 17 Sie, 2005
dla mnie to jednak klasyka, bo to byla kiedys moja sztandarowa kapela do wysmiewania.. az z sentymentem o nich teraz mysle
Zwierz@k - Śro 17 Sie, 2005
coz.... zbeery nie sa wybitne, ani pod wzgledem textow, ani muzycznie nie jest to arcydzielo, ale uwielbiam te kapele...
Pozatym, jak ktos juz tutaj wspomnial uwazam ze ich texty nie sa w pelni powazne.. i dobrze
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005
jebac zbeera, to juz przeszlosc... teraz Jesteśmy z Sosnowca! i chuj.
paul997 - Sob 20 Sie, 2005
zazroscice Zbeerowi ze jest fajny??
paul997 - Sob 20 Sie, 2005
Cytat: | Zespół musi grać chamsko - wtedy widac, ze chce im sie grac i czuć ten żywił. Chamskie grani jest najlepsze. |
sprobuj Headhunters
Łajek - Sob 20 Sie, 2005
Headhunters z Polski?????
Przeciez to totalne dno... Oi`o-polo normalnie
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005
paul997 napisał/a: | zazroscice Zbeerowi ze jest fajny?? |
monika, przylapali nas...
|
|