|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z Polski - White Rabbit
liberation - Sob 31 Gru, 2011 Temat postu: White Rabbit Przygotowujemy Lp tej warszawskiej załogi. Zespół nie ma wszystkich nagranych materiałów. Może ktoś ma dobrze nagrane ich demo, ewnt jakieś koncerty. Może ktoś miałby jakieś foty, plakaty itp? Z góry dzięki za pomoc.
Tu małą próbka muzy: http://www.youtube.com/watch?v=PuechvV0RP4
BadMotherfucker - Sob 31 Gru, 2011
Jest pierdolnięcie
Wersja CD też przewidziana A może już coś mają
Bardzo bardzo mi się podobuje
Marchin - Sob 31 Gru, 2011
Zajebiste
Stanzberg - Pon 02 Sty, 2012
Kultowy zespół, też czekam na CD.
liberation - Pon 02 Sty, 2012
Na CD bym raczej nie liczył, chyba, że znajdzie się jakiś wariat. który ogarnie temat. Zrobienie normalnego nakładu płyty zespołu o takim poziomie rozpoznawalności =200% wtopa. Dlatego w takich przypadkach wchodzą tylko nakłady dla ultra fanatyków
A tu White Rabbit w programie Poza Kontrolą
http://www.tvp.pl/kultura/mloda-sztuka/ ... bit/187366
GlaniaraGirl - Pon 02 Sty, 2012
Zajebista nuta
Chętnie bym poszła na ich koncert
A co do nagrań to możliwe, że mój kumpel ma jeszcze jakieś... muszę zapytać, czy ogarnie coś w temacie.
Mecenas - Wto 10 Sty, 2012
dobre, ale może trochę koncertów najpierw, po chuj nagrywać płytę jak nikt tego nie słyszał
sebos - Wto 10 Sty, 2012
No niestety w obecnych czasach takie kapele łatwo nie mają, ale mimo to liczę na jakiś mały koncercik, który to popchnie do przodu.
zachariasz - Wto 10 Sty, 2012
Nutka "Pamiętniki" niszczy
k_u_dlaty - Czw 12 Sty, 2012
ten 3 kawałek jest zajebisty (Dwie sekundy)
GlaniaraGirl - Pon 16 Sty, 2012
Heh... Dwie Sekundy to mój ulubiony kawałek. A co do koncertów to fakt, że teraz takie kapele mają trochę trudniej, ale na Elbie mogliby zagrać... Tam są zawsze niezłe koncerty i gra dużo nie za bardzo znanych zespołów, więc myślę, że bez problemu by się wkręcili
sebos - Pon 16 Sty, 2012
No na elbie mogli by zagrac mam tam brata to bym mial sie gdzie zatrzymac
Stanzberg - Śro 18 Sty, 2012
Może parę słów sprostowania, kapela nie istnieje już jakieś 10 lat.
Zwierz@k - Czw 19 Sty, 2012
ojtam, nieistotny szczegół. Mogli by wystąpić w sosnowcu, bo mam babcie, która ma brata, którego syn mieszkał tam przed wojną. !
Mecenas - Pią 20 Sty, 2012
Stanzberg napisał/a: | Może parę słów sprostowania, kapela nie istnieje już jakieś 10 lat. |
to tym bardziej po co nagrywać płytę, o kapeli nikt nie słyszał i nie istnieją
sHo - Pią 20 Sty, 2012
Mecenas napisał/a: | Stanzberg napisał/a: | Może parę słów sprostowania, kapela nie istnieje już jakieś 10 lat. |
to tym bardziej po co nagrywać płytę, o kapeli nikt nie słyszał i nie istnieją |
Macie kłopot z czytaniem? to są materiały pośmiertne
liberation - Pią 20 Sty, 2012
Temat płyty WHITE RABBIT, mam nadzieję, że tylko chwilowo oklapł. Niestety, to jest problem nieistniejących kapel i dogadania się ludzi. Szkoda by było, bo kilka osób zaoferowało konkretną pomoc i byłaby/jest opcja skompilowania materiału przekrojowego od 1 demo, przez live z Nocy Walpurgii na materiale co ukazał się w TVP Kultura kończąc. Ja jestem dobrej myśli...
|
|