|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Giełda i ogłoszenia - [A] Poison Idea - Feel The Darkness LP 1 Press 1990
xarudx - Śro 09 Lis, 2011 Temat postu: [A] Poison Idea - Feel The Darkness LP 1 Press 1990 http://allegro.pl/poison-...1948412066.html
BadMotherfucker - Śro 09 Lis, 2011
Ja pierdollę
suchy693 - Śro 09 Lis, 2011
W zyciu tyle bym nie dał za tą płyte no chyba że ze złota jest ,w ogóle tym sprzedajacym [allegro] to sie w łbach popierdoliło z cenami winyli
xarudx - Śro 09 Lis, 2011
to jest 1 press jak nie macie pojęcia ile to warte to po chuja sie udzielacie
suchy693 - Śro 09 Lis, 2011
xarudx napisał/a: | to jest 1 press jak nie macie pojęcia ile to warte to po chuja sie udzielacie | Tak mysle że to jest 1 press ale co z tego cena to cena i grzeczniej kurwa proszę
xarudx - Nie 20 Lis, 2011
http://allegro.pl/poison-...1948412066.html
xarudx - Pon 21 Lis, 2011
to jest 2 sztuka 1 poszła "kup teraz"
xarudx - Wto 22 Lis, 2011
hehehe powiedzmy, większość płyt mam z wymianek...więc po kilka sztuk
BadMotherfucker - Wto 22 Lis, 2011
Dziwne że klikając w stary link odnosi do nowej aukcji a nie do zakończonej
I czemu skoro tamta poszła za 160 to tej nie dasz za tyle samo
xarudx - Wto 22 Lis, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Dziwne że klikając w stary link odnosi do nowej aukcji a nie do zakończonej
I czemu skoro tamta poszła za 160 to tej nie dasz za tyle samo |
nie kumasz tematu a się udzielasz nie było żadnej zakończonej aukcji tylko sprzedałem płytę od ręki. co prawda nie za 160 pln ale to juz nie twoja sprawa na allegro wystawiłem do licytacji bo nie chciałem wystawiać kup teraz ....tyle
BadMotherfucker - Wto 22 Lis, 2011
Uwielbiam ludzi nie udzielających się nijak na forum a najgłośniej krzyczących
Pozdro
suchy693 - Wto 22 Lis, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Uwielbiam ludzi nie udzielających się nijak na forum a najgłośniej krzyczących
Pozdro | po prostu jest tylko tutaj dla zarobku i dla swojego interesu na allegro
xarudx - Śro 23 Lis, 2011
suchy693 napisał/a: | BadMotherfucker napisał/a: | Uwielbiam ludzi nie udzielających się nijak na forum a najgłośniej krzyczących
Pozdro | po prostu jest tylko tutaj dla zarobku i dla swojego interesu na allegro |
nie jestem tu dla żadnego zarobku bo gówno na tym zarabiam za sprzedane płyty kupuje kolejne, a nie ściągam z sieci jak "udzielający się tu najbardziej"
suchy693 - Śro 23 Lis, 2011
xarudx napisał/a: | suchy693 napisał/a: | BadMotherfucker napisał/a: | Uwielbiam ludzi nie udzielających się nijak na forum a najgłośniej krzyczących
Pozdro | po prostu jest tylko tutaj dla zarobku i dla swojego interesu na allegro |
za sprzedane płyty kupuje kolejne, a nie ściągam z sieci jak "udzielający się tu najbardziej" | Uśmiałem się do łez kurwa!!!!!!!!!
xarudx - Śro 23 Lis, 2011
bo (-|-) z ciebie a nie moderator
suchy693 - Śro 23 Lis, 2011
xarudx napisał/a: | bo (-|-) z ciebie a nie moderator | A co to ma do rzeczy wyjasnij mi ,nie widziałem żebys udzielał sie tu na tym forum w jakis innych sprawach niz w ogłoszeniach o sprzedazy Wiadomo ze kazdy tu moze sie wypowiedziec w róznych kwestiach czy takich czy śmakich a u ciebie wystapiła zaraz napinka na tych ludków .Wyluzuj troche I dawaj nastepne info o sprzedazy płyt!!!!!!!!
xarudx - Czw 24 Lis, 2011
nie udzielam się na tym forum bo za wysoki tu poziom dla mnie
|
|