|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - squat spokojna Warszawa
goosicaa - Pią 05 Sie, 2011 Temat postu: squat spokojna Warszawa Może to nie miejsce ale ostatnia deska ratunku . Szukam wszelkich informacji na temat squat'u na ul.Spokojnej w Warszawie. Oczywiście teraz już nie istnieje ale może ma ktoś jakieś info,zdjęcia lub amatorskie filmiki które mógłby mi udostępnić . Mój facet tam mieszkał przez jakiś czas. Proszę o pomoc
Aneta - Pią 05 Sie, 2011
goosicaa napisał/a: | Mój facet tam mieszkał przez jakiś czas |
chcesz mu zrobić laurkę na rocznicę ?
goosicaa - Pią 05 Sie, 2011
Nie. Wiem że tęskni za tamtymi czasami. przez ostatni czas szuka wszystkiego na temat tego squat'u. widzę że już się poddaje a ja chce mu tylko pomóc.
Stanzberg - Sob 06 Sie, 2011
Pierwsze słyszę, że tam w ogóle był skłot, okolica średnio alternatywna. W jakich to było latach?
Rotten82 - Sob 06 Sie, 2011
Kiedyś dzień po imprezie na Elektromadonnie, ktoś zadzwonił do drzwi, kumpel otworzył, a tam dwie kinderpankówy i mówią, że do Kamila. kumpel zdziwiony mówi, że żaden Kamil tutaj nie mieszka, a one w szoku "jak to, przecież byłam w jego pokoju".
morał z tego taki, że koleś przeleciał pannę wmawiając jej, że mieszka na skłocie, a ta głupia na to poleciała ^^
goosicaa - Czw 11 Sie, 2011
Wiesz Rotten82 nie mam 15 lat żeby lecieć na coś takiego ale dzięki za historyjkę suat na spokojnej istniał mniej więcej wtedy co squat fabryka. dat niestety jeszcze się nie dowiedziałam.
BziuM - Śro 17 Sie, 2011
w tamtych okolicach to był chyba tylko skłot 'na szkole', gdzie mieszkali menele z fabryki po jej wyburzeniu. jak się chłopak nazywa? ;]
suchy693 - Śro 17 Sie, 2011
BziuM napisał/a: | gdzie mieszkali menele z fabryki po jej wyburzeniu. ;] |
janek_janusz - Czw 18 Sie, 2011
kto nie pracowal nigdy w fabryce ten pracowal pewnie na roli. Przeciez kraj, w ktorym zyjemy zrodzil sie na sojuszu robotniczo chlopskim.
http://openlibrary.org/bo...enia_narodowego
|
|