PUNK FORUM
Forum Punkowe

Giełda i ogłoszenia - NADRUKI na koszulkach,bluzach... RĘCZNA ROBOTA!!!

crasson - Nie 03 Lip, 2011
Temat postu: NADRUKI na koszulkach,bluzach... RĘCZNA ROBOTA!!!
Tutaj macie link https://picasaweb.google.com/115607611828571629809/PrzykAdoweWzoryKoszulekBluz , aby zobaczyć kilka przykładowych wzorów.
Oczywiście to do Was zależy jaki wzór chcecie. Jeśli macie już wzór to piszecie na mejla : ge_evay@wp.pl umawiacie szczegóły i czekacie aż pewna bardzo zdolna Pani to co chcecie zrobi :) To wszystko to RĘCZNA ROBOTA!!!

Rotten82 - Nie 03 Lip, 2011

jaka metoda?
zachariasz - Nie 03 Lip, 2011

Ile chcesz za koszulkę, a ile za bluzę?

I w jakim formacie najlepiej dać swój wzór? :smile:

crasson - Nie 03 Lip, 2011

wszystko robione za pomocą pędzla + specjalna farba do tkanin, co do ceny to domyślam się że bierze się pod uwagę wielkość i trudność wzoru ale najlepiej pisać na mejla do szefowej :)
Rotten82 - Nie 03 Lip, 2011

crasson napisał/a:
specjalna farba do tkanin

no no właśnie o to mi chodzi, jaka farba ;]
w sensie czy nie schodzi po praniu w pralce i takie tam

zachariasz - Pon 04 Lip, 2011

I czy się łatwo nie łamie :old:
ko0niu - Pon 04 Lip, 2011

Bardzo fajne wykonanie, pisałbym się pewnie na jakiś wzorek mniej lub bardziej własny. Na próbę trwałości warto pewnie wziąć koszulkę bo pewnie nie wyjdzie hiper drogo a wygląda to fajnie. Powiem szczerze, że Anti-nowhere league i rancid "...and out come the wolves" robią wrażenie jeżeli faktycznie to jest robione pędzelkiem. :geek:
BadMotherfucker - Pon 04 Lip, 2011

Zajebiste, ale podobnie jak zachariasza zastanawia mnie trwałość nadruku i czy jest możliwość podania jedynie ogólnego rysu tego co miałoby być na koszulce / bluzie
crasson - Pon 04 Lip, 2011

Mi się wszystko elegancko trzyma,ogólnie część zdjęć to koszulki bluzy w których już jakiś czas chodzę.
zachariasz - Pon 11 Lip, 2011

Po rozmowie pani pokierowała mnie do strony shirtinator.pl :cry:
i nie jest to ręczna robota :/

^ Stronka fajna nie ma co....