|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Giełda i ogłoszenia - Sprzedam cockneye Kupię wzmacniacz do basu
skunx - Czw 19 Maj, 2011 Temat postu: Sprzedam cockneye Kupię wzmacniacz do basu Sprzedam cockneye
Rozmiar 41
Bordowe, 8 dziurek, używane ok 2-3 miesięcy. Stan dobry/bardzo dobry
cena:
cena 200 zł
Promocja!
Dam zniżkę w wysokości postawionego irokeza!! Np. 20 cm 20 zł zniżki!!
Gratis dam białę sznurówki
Nie sprzedaje do Niemiec i Ruskich!
http://imageshack.us/phot.../dsc05177y.jpg/
-------------------------------------------------------------------------------
Kupię wzmacniacz do gitary basowej. Mam zamiar grać na nim punk rocka. Szukam czegoś głośniego i ładnie grającego. Liczę na jakiegoś dobrego czowieka co sprzeda mi coś po okazyjnej cenie i umożliwi mi swobodne granie ;]
Rotten82 - Czw 19 Maj, 2011
skunx napisał/a: | Dam zniżkę w wysokości postawionego irokeza!! Np. 20 cm 20 zł zniżki!! |
BadMotherfucker - Pią 20 Maj, 2011
To jak se pierdolnę metrowego irola dostanę za połowę ceny
skunx - Pią 20 Maj, 2011
powodzenia
Aida - Pią 20 Maj, 2011
Jak zrobisz sobie takiego irokeza, to palnij zdjęcie. Muszę to zobaczyć ;-D
Rotten82 - Pią 20 Maj, 2011
mam 10zł zniżki;/ bez sensu
ko0niu - Pią 20 Maj, 2011
Skunx jesteś amatorem jeśli chodzi o wiązanie glanów na drabinkę. Sposób, który stosujesz jest niewygodny w eksploatacji.
Myślę, że powinieneś dawać zniżkę ze względu na długość pisiora albo obwód bicka wtedy zainteresowałbyś zakupem również skinów. Zawężasz target, nie będzie z ciebie marketingowca.
Rotten82 - Sob 21 Maj, 2011
ko0niu napisał/a: | Skunx jesteś amatorem jeśli chodzi o wiązanie glanów na drabinkę |
wiąże od ponad 10lat i robię właśnie tak samo, jest to zdecydowanie najlepsza metoda!
SantaClaus - Sob 21 Maj, 2011
Rotten82 napisał/a: | ko0niu napisał/a: | Skunx jesteś amatorem jeśli chodzi o wiązanie glanów na drabinkę |
wiąże od ponad 10lat i robię właśnie tak samo, jest to zdecydowanie najlepsza metoda! |
Według mnie dziwacznie to wygląda, ja preferuje taki sposób :
http://aha44.pl/images/hu.../image00411.jpg
środkowy "model"
http://www.fotosik.pl/pok...dbc38b5780.html
Nie trzeba robić żadnych węzłów, ani srać się z niczym, łatwe zaciąganie i rozwiązywanie butów, polecam ;P
kurde nie przyjrzałem się wcześniej, bo wiąże mniej więcej tak jak na tym drugim sposobie. z tym, że używam jednej sznurówki
ko0niu - Sob 21 Maj, 2011
otóż ja też korzystając z jednej sznurówki zawsze wiązałem mniej więcej tak jak na tym drugim zdjęciu, wtedy masz 2 końce na szczycie do związania na klasyczną kokardkę a nie jedną długą końcówkę którą trzeba wiązać w jakieś pojebane supełki.
no to ja wolę mieć jedną końcówkę, owinąć ją na koniec dwukrotnie wokół glana a i pojebany supełek się robi łatwo i przyjemnie
skunx - Sob 21 Maj, 2011
ko0niu napisał/a: | Skunx jesteś amatorem jeśli chodzi o wiązanie glanów na drabinkę. Sposób, który stosujesz jest niewygodny w eksploatacji.
Myślę, że powinieneś dawać zniżkę ze względu na długość pisiora albo obwód bicka wtedy zainteresowałbyś zakupem również skinów. Zawężasz target, nie będzie z ciebie marketingowca. |
Sposób jest dobry mi osobiście odpowiada, a tylko tak zawiązane buty mają belki pod lekkim ukosem.
lekki ukos = chujnia
suchy693 - Sob 21 Maj, 2011
Rotten82 napisał/a: | lekki ukos = chujnia |
on takich problemów nie ma
|
|