|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - Rasistowska zagwostka
BadMotherfucker - Pią 04 Mar, 2011 Temat postu: Rasistowska zagwostka Tak mnie wczoraj filozoficznie najszło na dywagacje w temacie rasizmu.
Nie uważam się za rasistę, mieszkając na wyspach poznałem paru czarnuchów i azjatów z którymi nawiązałem naprawdę bliską znajomość
Sprawa jednak jest takiej kwestii - jestem uprzedzony (roboczo nazwijmy to uprzedzeniem) do Niemców. Kurwasz mać na samą myśl o tych kreaturach nóż mi się w kieszeni otwiera, a jak widzę mordę i słyszę ich język to moje ręce żądają krwi
Czy to jest rasizm ?
suchy693 - Pią 04 Mar, 2011
Mam to samo i nie jest to rasizm ot wkurwienie na ich nację narodową
Gain Kain - Pią 04 Mar, 2011
raczej ksenofobia i uprzedzenie w stosunku do jednej nacji
choć jesli weźmiemy pod uwagę fakt, że trafi Ci się czarnoskóry obywatel Niemiec, którego zaczniesz nienawidzieć to tak jakby z PC automatu stajesz się rasistą
Aneta - Pią 04 Mar, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Nie uważam się za rasistę, mieszkając na wyspach poznałem paru czarnuchów |
--
ja mam tak tylko do cyganów...
zachariasz - Pią 04 Mar, 2011
Przypuszczam że to jest rasizm...
Rotten82 - Pią 04 Mar, 2011
Aneta napisał/a: | ja mam tak tylko do cyganów |
ich to chyba nikt nie lubi
Mecenas - Pią 04 Mar, 2011
jesli brac pod uwage że niemcy to osobna rasa to tak jestes rasistą
ja ostatnio zostałem uznany za rasistę gatunkowego
A nienawiść do innej klasy społecznej to też rasizm? jak uważacie?
tak, każdy z nas jest rasista chociaż krzyczy nie
ko0niu - Pią 04 Mar, 2011
Ja nienawidzę cyganów bo nie spotkałem nigdy uczciwego cygana. Jak spotkam takowego, uznam za wyjątek zamiast zmienić zdanie o ogóle.
Co do Niemców to zwykła ksenofobia jeśli chodzi o mnie, nie jestem w stanie podać racjonalnego powodu dla którego tej nacji tak nie lubię. Nie mogę słuchać tego języka. Raz myślałem, że spotkałem fajnych Niemców, piliśmy wódkę i miło płynął czas. Pomyślałem sobie wtedy "Cóż za wyjątkowo mili Niemcy", ale szybko zostało wyjaśnione, że są Austriakami i również tak jak ja nie przepadają za niemiaszkami.
Mój ojciec za to dostaje wręcz drgawek kiedy widzi Włocha. Szczególnie takiego z żelem we włosach gay-fryzurce i różowym polo lacoste. Obawiam się, że gdyby nie konsekwencje prawne zwyczajnie by ich mordował. Nie wiem czemu ale sporo takich w lato bywa w moim rodzinnym mieście. Tata źle to znosi.
ko0niu napisał/a: | Mój ojciec za to dostaje wręcz drgawek kiedy widzi Włocha. Szczególnie takiego z żelem we włosach gay-fryzurce i różowym polo lacoste. Obawiam się, że gdyby nie konsekwencje prawne zwyczajnie by ich mordował. |
mój ojciec ma to samo
No to antifa już robi listę
zachariasz napisał/a: | No to antifa już robi listę |
Aneta - Pią 04 Mar, 2011
Dział ''twoje zdjęcia'' to tu obok
ko0niu napisał/a: | uznam za wyjątek zamiast zmienić zdanie o ogóle. |
bo wyjątek robi - co? - potwierdza regułę.
suchy693 - Pią 04 Mar, 2011
Niejeden by chciał zeby to była prawda o nas !!!!! Fajnie Rotten wyszedłes na tym zdjeciu ,fotogeniczny gość z tebja
czaka - Pią 04 Mar, 2011
ja nie znoszę Amerykanów. jak tylko o nich pomyślę to mnie kurwica bierzę.
pierdolcie się! nie każdy się urodził atrakcyjny
Herr General - Pią 04 Mar, 2011
Hmm... Ja tam nie mam nic przeciwko żadnej rasie, jeśli konkretna osoba mi coś zrobi, to mam coś przeciwko niej, a nie przeciwko całej jej rodzinie czy narodowi, jeśli już głoszę antyfaszystowskie i antyrasistowskie poglądy to jestem w tym konsekwentny.
Rotten82 napisał/a: | pierdolcie się! nie każdy się urodził atrakcyjny |
nie dyskryminujcie go, to też podpada pod rasizm
bladaczka - Pią 04 Mar, 2011
niemiec-kutas to u nas po prostu zakorzeniony stereotyp któremu bardzo wielu ulega. ile się słyszy "nienawidze tego języka" ale nie potrafi się powiedzieć czemu.bo co ? naprawdę brzmi gorzej niż np francuski ? "nienawidzę niemców" ale czemu ? rumunów ktoś np nie lubi bo się opierniczają i wyciągają kasę pod kościołem. "jak widzę tą szwabską mordę".. no dobra,mordy na serio mają odpychające
ja np nie lubię niemców ponieważ moja babka, oboje moich rodziców i ja sam musiałem do nich jeździć na roboty
Jedyny powód dla którego mógł bym się przypierdalać do niemców to dlatego że mają pierdolca na punkcie ogólnego porządku... (przynajmniej ci których znam)
Przed pałaniem nienawiścią do nich najlepiej chronią mnie niemieccy muzycy
Np. Mad Sin, Rammstein, Atari TR
A te wyjątki pierdolą wszystko...
michał ze wsi 2 - Pią 04 Mar, 2011
A Eskimosów ktoś nie lubi?A za co?
Mnie akurat Niemcy rozweselają.Za komuny,za szczawika chodziło się "na radar" gdzie Milicja zatrzymywała samochody i często jakaś niemiecka babcia dawała czekoladę,niemiecki pedał nauczył pokory mojego paskudnego kolegę{o czym może już kiedyś wspominałem},będąc kiedyś w Niemczech za czasów kiedy głupota się trzymała w głowie,zabraliśmy na stopa jakiś dwóch Niemców-panków,którzy częstowali trawą,po tym obudziłem się w Polsce mimo że wszystko zaczęło się 500 km od granicy{maluchem}.Mnie osobiście nic złego ze strony Niemców nie spotkało,raczej wesołe rzeczy.
czakato dla ciebie
Fikcja - Sob 05 Mar, 2011
(post został usunięty)
|
|