|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 4.02 warsaw punk atak vol 11 / Pils, Proplers, Wschód ...
sHo - Nie 16 Sty, 2011 Temat postu: 4.02 warsaw punk atak vol 11 / Pils, Proplers, Wschód ... Warsaw Punk Atak vol 11 , czyli słodka 16tka benefit
WSCHÓD-punk Warszawa
http://www.myspace.com/wschod
SKELETOR RIBZ-punk Warszawa
http://www.myspace.com/rocknrollskeletor
Pils- punk77 Tychy
http://www.myspace.com/pils77
Propelers punknroll Tychy
http://www.myspace.com/thepropelers
4 luty Warszawa klub Radio Luxemburg godz. 19.30, wjazd 12 pln
sHo - Czw 20 Sty, 2011
aktualizacja w 1 poscie.
BadMotherfucker - Czw 20 Sty, 2011
Dojebany plakat
liberation - Czw 20 Sty, 2011
Ja liczę, że tradycją na gigach kapel '77 w Warszawie będzie lizanko i inne atrakcje w klimacie...
sHo - Czw 20 Sty, 2011
liberation napisał/a: | Ja liczę, że tradycją na gigach kapel '77 w Warszawie będzie lizanko i inne atrakcje w klimacie... |
ja czekam aż ty w końcu jakieś jajca odstawisz ... pobijesz ochroniarza albo zrobisz szoł w stylu judexa
77!
liberation napisał/a: | Ja liczę, że tradycją na gigach kapel '77 w Warszawie będzie lizanko i inne atrakcje w klimacie... |
Sugeruję wizytę u psychiatry, albo nie ... lepiej po prostu siedź w domu bo robisz z siebie takie pośmiewisko że brak słów
Ile Ty masz gościu lat ? 12 ?
Chociaż w sumie to miłe że przynajmniej przyznajesz się do swoich orientacji seksualnych, niedorozwoju emocjonalnego i kompleksów
suchy693 - Czw 20 Sty, 2011
tyle w tym temacie apropos kompleksów kolegi.
liberation - Czw 20 Sty, 2011
Ja jestem tylko ciekaw, kto sobie jaja robi pisząc z konta badmotherfucker, bo że to jest zgrywa to jestem pewien.
Ty oczywiście MUSISZ coś znaleźć, coś wygrzebać, coś wywęszyć - bo to nie może być takie proste że ktoś zwrócił uwagę na to co napisałeś i wyciągnął z tego stosowne wnioski
Szczerze wątpię żebyś mnie znał - na koncertach nie pokazuję się od ponad 2 lat bo zajęty jestem robotą i niedawno powiększoną rodziną
Zresztą nie mam potrzeby tłumaczyć się komuś kto wypisuje takie rzeczy - nie trzeba być alfą i omegą żeby na pierwszy rzut oka zauważyć że masz człowieku problem ze sobą
I nie dziw się że ktoś komentuje to co piszesz skoro decydujesz się to zrobić - a skoro tak Cię to boli to po chuj w ogóle się wypowiadasz ?
Twoje problemy całkowicie jebią innych ludzi a pierdoląc takie rzeczy dajesz jedynie świadectwo o sobie a dokładnie tym że jesteś kompletnie i całkowicie żałosny
Po jaki chuj Ty w ogóle piszesz takie rzeczy ? Liczysz na współczucie ? Szukasz kolegów bo w codziennym życiu jesteś tak pojebany że wszyscy mają Cię dość ?
O co Tobie w ogóle zapierdala ?
A jak potrzebujesz pomocy to zapraszam do Ostrowii Mazowieckiej (jeśli jesteś z Warszawy to masz 92 km) - znam jednego dobrego psychiatrę
I powtórzę to po raz kolejny - jeśli to co piszesz nie jest prowokacją, to naprawdę żal mi Ciebie człowieku
Cieszy mnie że pewna osoba wyjaśniła mi całą sytuację i z tegoż powodu WYPIERDALAM stąd
Stanzberg - Pią 21 Sty, 2011
Zabawne jest to, jak bardzo ludzie nie umieją pisać, i czytać ze zrozumieniem.
Wyłącznie stąd się wzięły problemy z komunikacją takie, jak powyżej; zaręczam osobiście, że liberation jest całkiem normalny.
BadMotherfucker - Pią 21 Sty, 2011
Ja raczej powiedziałbym, że to nie problem z komunikacją tylko próba bycia "fajnym" anonimowo prowokując na forum publicznym
Aneta - Pią 21 Sty, 2011
z okazji dnia babci i przeżywania wszystkiego w takim babcinym stylu - życzę Ci wszystkiego najlepszego !
sHo - Nie 30 Sty, 2011
kolejność:
SKELETOR RIBZ
WSCHÓD
Propelers
Pils
sHo - Czw 03 Lut, 2011
Jutro!
Stanzberg - Pią 04 Lut, 2011
Dziś!
Mecenas - Pią 04 Lut, 2011
ja jutro napisze że : wczoraj