PUNK FORUM
Forum Punkowe

Giełda i ogłoszenia - Koszulki, bluzy, pierdoły

bonczek85 - Wto 07 Gru, 2010
Temat postu: Koszulki, bluzy, pierdoły
Hej.

Wystartował nowy sklepik z łachami dla niepokornych. Dopiero ruszyło, więc wzorów na razie niewiele, ale jak ktoś chce coś konkretnego, niech pisze. Pewnie da się załatwić i wstawić na sklep.

www.punkdemonium.pl

Pozdro

Rotten82 - Śro 08 Gru, 2010

nie ukrywam, że bym kupił sobie co nieco, ale czemu kurwa nie mam rozmiaru S ??? !!!!
ko0niu - Śro 08 Gru, 2010

naprawdę wchodzisz w koszulki S? Gdzieś się chwaliłeś ostatnio, ze masz coś ponad 1m 80 cm wzrostu. Jak to możliwe? Takie koszulki są długości do pępka
Mecenas - Śro 08 Gru, 2010

ja mam 182 i zwykle kupuję xl :geek:
Rotten82 - Śro 08 Gru, 2010

ko0niu napisał/a:
naprawdę wchodzisz w koszulki S? Gdzieś się chwaliłeś ostatnio, ze masz coś ponad 1m 80 cm wzrostu. Jak to możliwe? Takie koszulki są długości do pępka

zawszę chodzę w eSkach i z tego co pamiętam to faktycznie mam 182 cm wzrostu, nigdy nie narzekałem na długość koszulek w tym rozmiarze, że jestem osobą dosyć hmmm ... szczupłą;] to w większych rozmiarówkach wyglądam jak w worku jakimś :/

bonczek85 - Czw 09 Gru, 2010

Ski się skończyły po ostatnim koncercie, no i jeden kumpel co ma wlasnie 180cm ale jest chudy strach na wroble wykupil mi wszystkie :) Beda niestety dopiero za jakies 2 tyg, a najprawdopodobniej po nowym roku :/
Rotten82 - Czw 09 Gru, 2010

to daj cynk jak będą eSki, bo jak już pisałem pewnie się skuszę na coś :)
w ramach sprostowania, chciałbym napisać, że się przeliczyłem i dodałem sobie wzrostu o 2cm (wysokość moich chapci ) :D

Mecenas - Czw 09 Gru, 2010

mnie tak zmierzyli na WKu od tamtej pory sie nie mierzyłem, ale zakładam że nie urosłem, na kurczenie sie jeszcze za wczesnie chyba ;-)