|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Giełda i ogłoszenia - Sprzedam nową naszywkę (antynazi)
Lunatyczka - Czw 11 Lis, 2010 Temat postu: Sprzedam nową naszywkę (antynazi) Witam!
Poszukuję osoby chętnej do nabycia antynazistowskiej naszywki. Kupiłam ją na portalu rockmetalshop, jednak stwierdziłam, że nie będę niczego przyczepiać do kostki, więc jest mi niepotrzebna. Jest nowiuśka, sprzedaję po okazyjnej cenie
Chętnych i ciekawych zapraszam na aukcję:
http://allegro.pl/naszywk...1316887086.html
BadMotherfucker - Czw 11 Lis, 2010
Kto kupuje takie rzeczy na allegro ... tymbardziej pojedynczo
ko0niu - Czw 11 Lis, 2010
i to tak chujowo wykonane
suchy693 - Czw 11 Lis, 2010
ko0niu napisał/a: | i to tak chujowo wykonane | lepsze chyba wietnamczycy robią na bazarze
Lunatyczka - Czw 11 Lis, 2010
Słuchajta, chcecie kupić, licytujcie, nie chcecie - ałt ;p
suchy693 - Czw 11 Lis, 2010
Lunatyczka napisał/a: | Słuchajta, chcecie kupić, licytujcie, nie chcecie - ałt ;p | no wypowiedzieć się chyba MOŻNA cooooooooooo czy zabronione????!!!!
suchy693 napisał/a: | Lunatyczka napisał/a: | Słuchajta, chcecie kupić, licytujcie, nie chcecie - ałt ;p | no wypowiedzieć się chyba MOŻNA cooooooooooo czy zabronione????!!!! |
Wypowiedzieć się zawsze można
BadMotherfucker - Czw 11 Lis, 2010
ko0niu napisał/a: | i to tak chujowo wykonane |
Akurat wykonanie ma klimat - mnie siem podoba
BadMotherfucker napisał/a: | ko0niu napisał/a: | i to tak chujowo wykonane |
Akurat wykonanie ma klimat - mnie siem podoba |
Nooo i o to chodzi! Wykonanie wręcz musi być trochę surowe, bo dopiero wtedy oddaje ten, jak to określił kolega o wdzięcznym nicku BadMotherfucker, klimat
Zigi - Wto 16 Lis, 2010
to juz naszywki DIY lepiej wyglądają i żadna tam okazyjna cena takie naszywki stoją po 2-3zł
sHo - Wto 16 Lis, 2010
po 2 zeta takie naszywki w najbardziej lewackim distro w Warszawie
no ale może 5 pln to na allegro okazja brakuje jeszcze w opisie albo tytule na alegro "punk skin emo"
Zigi - Wto 16 Lis, 2010
ja sie sugeruje cenami ze sklepiku z takim badziewiem w Łodzi i milicjaposzukuje.com
Rotten82 - Wto 16 Lis, 2010
na pieerwszej lepszej czad giełdzie lepiej wykonane naszywki chodzą po 2, max 3zł.
jakbbyś chciała tą led zeppelin sprzedać to ja chętnie kupię!
Zigi - Wto 16 Lis, 2010
obczaiłem te naszywki na rockmetalshop, tam ceny wachają się miedzy 3zł a kilkanaście
|
|