PUNK FORUM
Forum Punkowe

Kapele z zagranicy - ONE WAY SYSTEM co dalej z ta kapela

suchy693 - Śro 23 Cze, 2010
Temat postu: ONE WAY SYSTEM co dalej z ta kapela
???????????????????????
suchy693 - Śro 23 Cze, 2010

Co sadzicie o nowej płycie car bombs in babylon ONE WAY SYSTEM
Foxy 68 - Śro 23 Cze, 2010

dobrze wiedzieć,że coś nagrali :shock: trzeba będzie sprawdzić. a co do samej kapeli jedynka mistrz i kult jak skurwysyn, dwójka dobra ale nie aż tak. materiał,który miałbyć trzecią płytą taki sobie, waiting for the zero nawet dobra.
ko0niu - Czw 24 Cze, 2010

all systems go to zajebista płyta. Nie miałem bladego pojęcia, że oni coś nagrali teraz.
Misikuta - Czw 24 Cze, 2010

warhead 2010 :geek:
Foxy 68 - Pią 25 Cze, 2010

weź mnie nie wkurwiaj. każdy kto będzie się bawił na OWS w Ustce powinien odprcować tydzień kary zamiatając chujem klatkę schodową u Mecenasa.
Mecenas - Sob 26 Cze, 2010

a jak ktoś nie ma chuja? :>
Foxy 68 - Sob 26 Cze, 2010

a co, zamierzas sie zabawiac na OWS i kary niechcesz odbyc?
Mecenas - Sob 26 Cze, 2010

prawdopodobnie będę na OWS spał pod stołem :bananik:
Foxy 68 - Sob 26 Cze, 2010

albo bedziesz sie bawił tak jak ja na Abrasive W. czyli błąkając się po lesie w stanie szmaty :lol:
hardcore punx - Sob 26 Cze, 2010

suchy693 napisał/a:

Że się jeszcze nie ukazała. :grin:

Stanzberg - Pon 28 Cze, 2010

hardcore punx napisał/a:
suchy693 napisał/a:

Że się jeszcze nie ukazała. :grin:
:lol:
Kapela kult jak siemasz, na Warhead będę pod sceną, ćwiczę silną wolę już od miesiąca, żelazne sXe to nie rurociąg z kremem.

hardcore punx - Pon 28 Cze, 2010

Gdyby nadal śpiewał tam Gavin Whyte, to bym trochę żałował, że mnie tam nie będzie.
suchy693 - Pon 28 Cze, 2010

No to podchwytliwe pytanie było bo płyta mam nadzieje jakos sie ukaze ,widac wszyscy sa w temacie git ,do Ustki nie jade bo po chuj nie ma po co :jupi: :jupi:
Foxy 68 - Wto 29 Cze, 2010

Stanzberg napisał/a:
na Warhead będę pod sceną, ćwiczę silną wolę już od miesiąca, żelazne sXe to nie rurociąg z kremem.

klatka u Mecenasa już na Ciebie czeka. Specjalnie wcześniej jeszcze ją wybrudze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bejzbol:

Stanzberg - Wto 29 Cze, 2010

Niestety, nie widziałem klatki u Meca, niestety, albo na szczęście. :lol:

Przykro mi Foxy, że nie będziesz na OWS; zawsze wiedzialem, że wolisz Dooma i stawisz się w Gdyni. :twisted: :bananik:

Foxy 68 - Wto 29 Cze, 2010

ma dużo schodów :lol:

Stanzberg napisał/a:
Przykro mi Foxy, że nie będziesz na OWS; zawsze wiedzialem, że wolisz Dooma i stawisz się w Gdyni.

:lol: :lol: o tak, Doom to moja ulubiona kapela! mam nawet skarpedki z ich logo :lol:

Stanzberg - Czw 01 Lip, 2010

Nie pękaj, opowiem Ci jak zagrało OWS po powrocie, spiszę Ci playlistę, i poopowiadam jak fałszowałem "Jerusalem" z zespołem. :faja:
suchy693 - Czw 01 Lip, 2010

popytałem,poszperałem i nowa płyta miała ,ma wyjsc w tym roku lub cholera wie moze była OWS jakoś dziwnie ,podobno podobno nowy wokalista jest ,wie ktos wiecejjjjjjjjjj. :cancan: :shock:
Foxy 68 - Czw 01 Lip, 2010

Stanzberg napisał/a:
Nie pękaj, opowiem Ci jak zagrało OWS po powrocie, spiszę Ci playlistę, i poopowiadam jak fałszowałem "Jerusalem" z zespołem.

Lepiej mi to nagraj,najlepiej z konsoli :*

Stanzberg - Pią 02 Lip, 2010

Foxy 68 napisał/a:
Stanzberg napisał/a:
Nie pękaj, opowiem Ci jak zagrało OWS po powrocie, spiszę Ci playlistę, i poopowiadam jak fałszowałem "Jerusalem" z zespołem.

Lepiej mi to nagraj,najlepiej z konsoli :*
Mam chyba za krótkie rączki, wiesz do kogo pisać. :kiss:
Foxy 68 - Pią 02 Lip, 2010

Wiem,wiem. Ale nie chce bo tylko bym się wkurwiał,że nie byłem :zongler: a i niech mi Anetka zdjęć nie przysyła bo ubije :lol:
hardcore punx - Pią 02 Lip, 2010

suchy693 napisał/a:
podobno podobno nowy wokalista jest ,wie ktos wiecejjjjjjjjjj. :cancan: :shock:

Tak, w składzie nie ma tego wokalisty (Gavina White), z którym OWS nagrali swe klasyczne, pierwsze dwie płyty.

ko0niu - Pią 02 Lip, 2010

To mnie trochę pociesza, bo nie jadę. :twisted: