|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

NEWSY - Dead Press #3 już prawie jest! 

Stanzberg - Wto 01 Gru, 2009 Temat postu: Dead Press #3 już prawie jest!

Już prawie, nareszcie, Dead Press #3 w Twoim mieście!!!

Przereklamowany i niespecjalnie rozchwytywany, znów 48-stronnicowy, punkrockowy tabloid klasy C.

Czekaliśmy na niego rok, i znów zawodzi!!

Wewnątrz natkniesz się na:

Temat numeru, czyli "Epitafium dla kaset magnetofonowych".

Wywiady z gigantami reaktywacji bez lidera, czyli SHAM 69, historię mało znanego zespołu RANCID, wywiad ze zdobywcami "płyty kwartału" poprzedniego numeru, hc/punkową supergrupą Eye For An Eye, a także wywiad-rzekę z weteranem sceny hardcore punk – Schizmaćkiem o jego muzycznych projektach (wszystkich, a w szczególności o Schiźmie, 666 Aniołach i The Cuffs). Wywiad z Kaszubami z The Damrockers i z warszawiakami z LD 50. Rozmowy z Fast Forward, Gavrilo Princip, Novembrem, Werwolfem 77, Celą nr 3, SNAFU i wywiadzik  z On Yer Bike.

Do tego: działy stałe Sylwetki (w tym odcinku Gary Gilmore), Styl (felieton o szablonach), nowy dział filmowy o kiepskich horrorach (Horror TV), kolumny Pietii i Łukasza, nieprzytłaczająca ilość recenzji muzycznych i prasowych, relacje z paru gigów i fotoreportaż z Warhead 2009.

Dla miłośników humoru jak zwykle mamy mistrzowski komiks Banana, a dla punkowych erudytów: krzyżówka.

Całość tylko dziewiątak, tym razem wydanie bez płyty, za to edycja limitowana do 200 sztuk.

Nie wchodźcie przypadkiem na nasz majspejs:

http://www.myspace.com/deadpresszine

A już na pewno nie czekajcie na nową, oficjalną stronę http://www.deadpress.pl - już za chwil parę.

Wspieraj scenę: kup fanzin na Gwiazdkę mamie, a tatę zabierz na gig. 

Pisz na deadpress@burningchords.pl 

Warszawiacy najchętniej kupią bezpośrednio u nas, będziemy wizytować wybrane koncerty z distro fanzinowym: pierwsza okazja już dzisiaj!!! http://forum.punkserwis.o...e=reply&t=13879
												 PepsiPL - Wto 01 Gru, 2009
  noo żesz wreszcie!!    Panie Stanzberg, proszę dla mnie egzemplarzyk, a nawet prawdopodobnie 4 (ps. szkoda, że bez CD     ).
												 kubarockman - Wto 01 Gru, 2009
  a bedzie mozna gdzies kupic wszystkie 3 numery na raz? bo jak bym kupowal to od razu 3, inna opcja za bardzo mi sie nie widzi
												 Stanzberg - Wto 01 Gru, 2009
  Tak, pod podanym mailem deadpress@burningchords.pl (czyli u mnie) możesz zamówić wszystkie 3 numery, a po przeczytaniu wyjebać za okno niepotrzebne już płyty Dżemu i CKOD.   
												 Czarny! - Wto 01 Gru, 2009
  Ja też kupie wszytkie 3 - to dostanę legitkę panka ?   

W końcu, mam w domu poprzedni numer..ale czasu mało na ogarnięcie... jakoś nigdy nie miałem schizy na ziny, ale może czas to zmienić!
												 Foxy 68 - Wto 01 Gru, 2009

| Czarny! napisał/a: | 	 		  | Ja też kupie wszytkie 3 - to dostanę legitkę panka ? | 	  

Dostaniesz wpierdol,jeśli nie masz jedynki i dwójki.

Nie rozumiem brandzlowania sie na taką chujową gazetą.   
												 ko0niu - Wto 01 Gru, 2009
  Skoro sprzedawali na koncercie Unlucky strike to podejrzewam że już można zamawiać.
												 Stanzberg - Śro 02 Gru, 2009
  Dobrze podejrzewasz!

Już można zamawiać! Właśnie mam przed sobą pachnącą farbą paczkę którą po kawałku rozsyłam w świat.   
												 ko0niu - Śro 02 Gru, 2009
  No to ja już posłałem maila z zamówieniem  
												 Mecenas - Śro 02 Gru, 2009

| Cytat: | 	 		  Czekaliśmy na niego rok, i znów zawodzi!!

| 	  

potwierdzam, zawodzi  
												 Stanzberg - Czw 03 Gru, 2009
  Opowiedz lepiej o tym, jak świetnie tanczysz!     PDK
												 Mecenas - Czw 03 Gru, 2009
  cholera nic się Anecie nie stało?   
												 Stanzberg - Czw 03 Gru, 2009
  Spoko, luz, wszyscy żyją. 

Skończyło się na lekkim kacu i siniaku.  
												 ko0niu - Pią 11 Gru, 2009
  Wczoraj sprawdziłem skrzynkę na listy i przyszedł mój dead pressik  !    Dziś w drodze do pracy przeczytałem w tramwaju  dużą część zina i jestem mile zaskoczony, podoba mi się, jest co poczytać jeśli chodzi o wywiady. Z damrockersami wywiad jest bardzo ok, tak samo z Eye for an eye. Z OYB trochę mniej ok, zrobiony tak jak by się komuś przy tym śpieszyło.  Epitaśmum fajnie się czytało i felieton o szablonach. Urzekł mnie komiks z hardkorowcem Mariuszem autorstwa Łukasza.    

Historia Rancida taka trochę jak z wikipedii momentami. Ale na ogół ok. 

Ogromna ilość literówek jaka się wkradła do tego zina poraża biorąc pod uwagę redaktora - ortograficznego faszystę.

Aaaa...no i krzyżówka na plus, w wolnej chwili sobie rozwiąże     

Jeszcze trochę mi pozostało do przeczytania np: wywiad ze Schizmaćkiem podejrzewam że jest wart przeczytania.

aaaa...byłbym zapomniał, Jest anegdota! Uwaga! 

Siedzę sobie na przystanku, czekam na tramwaj nr 1 w okolicach rynku głównego w Krakowie. Koło mnie siedzi 2 gości około 50tki i gadają, jeden okrutnie rzuca epitetami godzącymi w mniejszości seksualne    . Oczywiście jegomość ów musiał wsiąść do tej nieszczęsnej mojej jedynki, usadzić się następnie tuż za mną. Na szczęście skończył wywody o pedałach. Wyciągnąłem więc z plecaka mojego zina i chcę się zabierać do czytania kolejnej strony. w tym momencie twarz dziadzi - homofoba przyciska się niemal do okładki Dead pressa. Następnie z ust szanownego pana zostają wykrzyczane słowa "DIABŁY DIABŁY!! DO GAZU DO GAZU!!"  i poszedł sobie jak najdalej pozwalała na to zamknięta przestrzeń wagonu tramwajowego.   
												 Stanzberg - Pią 11 Gru, 2009
  Doskonała opowieść!   

Tak, przyznaję, literówek jest za dużo.     

Tym razem się nie przyłożyłem.             

I dziękuję pięknie za poztywyną recenzję.   
												 Mecenas - Pią 11 Gru, 2009
  no i jak dostanę koszulke?  
  Jaką koszulkę? Znowu się upiłem i nie pamiętam czegoś?   
  no wysłąłem mejla z rozwiązaniem krzyzówki, kurwa sprawdzaj skrzynkę czasem  
  Stary, na jaką skrzynkę? Nic nie dostałem....

Ostatni mail od Ciebie nosi datę 23 czerwca. Spróbuj raz jescze!
  no w mordę, ten adres deadpress@burningchords.pl ??

Tak, na ten, ale nic nie doszło!

Co gorsza, to już II taki przypadek. Spróbuj wysłać na mój prywatny, wyślę Ci.
												 Aneta - Pią 11 Gru, 2009

| Mecenas napisał/a: | 	 		  | cholera nic się Anecie nie stało?  | 	  

wiesz co; nie wiem czy mi nie zlamales jakos 'lekko' nosa 

ale ogolnie ok

| Cytat: | 	 		  | wiesz co; nie wiem czy mi nie zlamales jakos 'lekko' nosa  | 	  

jeszcze jeden powód by przestac pic,

to sie nie stanie  
												 ko0niu - Sob 12 Gru, 2009
  też wysłałem maila z rozwiązaniem krzyzowkowym, daj znać Stan czy doszło.  
												 Stanzberg - Sob 12 Gru, 2009
  Odpisałem.     

Sprawdziłem na serwerze folder ze spamem: chyba z 10 wiadomości tam poszło.   

| 

|