|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Historia Twojej ksywy na forum
Stanzberg - Sob 15 Sie, 2009 Temat postu: Historia Twojej ksywy na forum Zainspirowany dyskusją na shoutboksie rozwijam wątek forumowych nicków w nowym temacie.
Czyli: napisz, skąd się wzięła Twoja ksywa na forum.
Historia mojej jest dość prozaiczna: jeszcze w liceum kolega będąc pod wrażeniem niedawno opublikowanych listy Żydów polskich (wtedy była rozsylana na ksero, teraz już w necie! >>> http://www.polonica.net/L...anej_Polsce.htm ), "ustalił" jakie jest moje "prawdziwe" nazwisko na podstawie używanego przeze mnie polskiego.
Wasza kolej.
Mecenas - Sob 15 Sie, 2009
w Krakowie mnie tak ochrzcili jak ujawniłem że prawo studiuję, póxniej kawał czasu nikt tak na mnie nie mówił aż trafiłem do wirtualnego świata forów
Czarny! - Sob 15 Sie, 2009
Czarny... ekhm no wiecie jak prawdziwy czarnoskóry mam duż.....o do powiedzenia
a tak poważnie nazwisko robi swoje
Stanzberg - Sob 15 Sie, 2009
Cytat: | jak miałem 14 lat uważałem się za naziola | Doskonała historia.
Kamyla - Sob 15 Sie, 2009
Historia mojej ksywy jest porywająca niczym fabuła "zmierzchu".
Kam"i"la było zajęte...
rozwal - Sob 15 Sie, 2009
zinternetyzowana wersja ksywy rozwał pochodzacej prosto od nazwiska
Marchin - Sob 15 Sie, 2009
Moja to połączenie imienia i nazwiska które tylko taki pokurw jak ja mógł wymyślić.
ko0niu - Nie 16 Sie, 2009
Na mnie koń zaczęli mówić dopiero w liceum. W sumie nie do końca wiem czemu, jedna znajoma stwierdziła że mam mordę jak osioł ze shreka i w ciągu paru dni może tygodni okazało się że jestem koniem na stałe ( moje domysły są takie że kumple stwierdzili że ksywa Osioł uwłaczałaby mi za bardzo a Koń to jakoś tak neutralnie) Nie widzę w tym żadnej logiki
Internetowa wersja ko0niu wzięła się z tego że na prawie każdym serwisie "koniu" jest już zajęte a tylko moja skromna osoba wpadła na wrzucenie w środek ksywy cyferki 0
QkiZ - Nie 16 Sie, 2009
moją xywę wymyslił kolega z liceum. spodobało mi się. ale zapisałem przez q aby nie wyglądało jak nazwisko pewnego śpiewaka ludowego.
Przybysz - Nie 16 Sie, 2009
ja nie wiem laczego jestem pidzamsa:
Foxy 68 - Pon 17 Sie, 2009
Przybysz napisał/a: | ja nie wiem laczego jestem pidzamsa: |
ale my wiemy
Stanzberg - Wto 18 Sie, 2009
Foxy 68 napisał/a: | Przybysz napisał/a: | ja nie wiem laczego jestem pidzamsa: |
ale my wiemy | Nie da się ukryć.
wawrzon - Wto 18 Sie, 2009
Michał Wawrzonek
Czarny! - Wto 18 Sie, 2009
wawrzon napisał/a: | Michał Wawrzonek
|
My również Ci współczujemy
B84 - Wto 18 Sie, 2009
B - od miasta 84 - rocznik urodzenia
Wystepowalem tez na forum jako Lotnik (zeby nie bylo ze sie wypieram czegos )
Stanzberg - Wto 18 Sie, 2009
B84 napisał/a: | Wystepowalem tez na forum jako Lotnik | Nie zapominajmy też o innej, bardziej "cukierniczej" ksywce.
B84 - Wto 18 Sie, 2009
Stanzberg napisał/a: | B84 napisał/a: | Wystepowalem tez na forum jako Lotnik | Nie zapominajmy też o innej, bardziej "cukierniczej" ksywce. |
Masz lepsza pamiec ode mnie bo calkiem o tym zapomnialem Ale do tego wcielenia nie przyznam sie
rozwal - Wto 18 Sie, 2009
moderatorzy i tak wiedza wszystko
Mecenas - Wto 18 Sie, 2009
dziwne jakie pierdoły człwoek zapamiętuje
heroina - Czw 20 Sie, 2009
zauważywszy na horyzoncie coś jadącego teatralnym gestem ściągnęłam koleżankę z ulicy z miną pt. "uratowałam ci życie, chwal mnie i uwielbiaj" na co ona wrzasnęła "anka, ju ar maj hiroł!" a inna kolezanka słysząc to elokwentnie stwierdziła, ze nie hiroł a hiroin i tak się stało.
dodam, ze wszystkie byłyśmy w bardzo dobrym (poprawiamym lekko odpowiednimi trunkami ) humorze
Aneta - Czw 20 Sie, 2009
sorry ale rozjebał mnie ten temat
pierdoły
a teraz niech każdy napisze, dlaczego jest punkiem
Wasza kolej
Mecenas - Czw 20 Sie, 2009
lepiej napisz skąd twoja xywa
Aneta - Pią 21 Sie, 2009
Skąd wiedziałam, że ktoś to napisze?
__
Stanzberg napisał/a: | Czyli: napisz, skąd się wzięła Twoja ksywa na forum. |
chodzi o ksywę ''forumową'' - czyli o wymyśloną specjalnie pod forum, czy taki prawdziwy, życiowy pankrokowy ...przydomek??
Stanzberg - Pią 21 Sie, 2009
nazik napisał/a: | Aneta ma niezaprzeczalnie najoryginalniejszą ksywkę na tym forum | Jest jeszcze Ryszard, Agata.... znalazłoby się jeszcze kilka mega-killerów oryginalności!
Aneta - Pią 21 Sie, 2009
Starski - nie przeginaj
|
|