|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z Polski - SKTC
sarah - Pon 29 Wrz, 2008 Temat postu: SKTC SKTC - polska legenda hardcore/thrash/ punk. W tym roku zespół obchodzi swoje 20 lecie i wydał kolejną rewelacyjną płytę.
Cóż tu więcej mówic, jeśli ktoś kochał stare czasy crossover, a także hardcore'a będzie zadowolony.
W natłoku wielu słynnych kapel, które obecnie odcinają jedynie kupony, SKTC trzyma się mocno i nadal wiernie swojej ideologii.
Macie ochotę na rzetelne teksty, ciężką muzę i ani grama komputerowych wspomagaczy?
Wypróbujcie, może Wami zawładnie.
Oficjalna stronka:
http://www.sktc.pl/
MySpace:
http://www.myspace.com/sktcband
Już niedługo także na youtube video prosto z lat 90.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
xkrzysiekx - Czw 09 Lip, 2009
opisalas to jak jakis nu-metal;) a kapela mega!
tylko czemuw tym dziale a nei w muzyce?
Stanzberg - Pią 10 Lip, 2009
Zapomniałem sobie kupić kuźwa.
stare nagrania to raczej nie, ale nowe słyszałem że super.
Biały - Śro 23 Wrz, 2009
Obadałem wreszcie ostatni krążek.
Szatan. I tego się spodziewałem
Stanzberg - Pią 25 Wrz, 2009
U mnie w dalszym ciągu wisi na liście zakupów.
hardcore punx - Nie 27 Wrz, 2009
Słyszałem tylko "Pochodnię" i potem nie chciało mi się sprawdzać kolejnych produkcji tego zespołu.
Marchin - Nie 27 Wrz, 2009
hardcore punx napisał/a: | Słyszałem tylko "Pochodnię" i potem nie chciało mi się sprawdzać kolejnych produkcji tego zespołu. |
pr - Nie 01 Lis, 2009
hardcore punx napisał/a: | Słyszałem tylko "Pochodnię" i potem nie chciało mi się sprawdzać kolejnych produkcji tego zespołu. |
swiete slowa mi tez pochodnia nie podeszla,w porownaniu z demo to wogle sie nie umywa.swoja droga jesli sie nie myle to nazwa jest skrotem kolesi ktorzy grali na demo a teraz chyba nikt z orginalnego skladu nie pozostal....
QBA - Nie 01 Lis, 2009
Sluchalem ich na myspace. Jak dla mnie zajebioza, z checia poszedlbym na ich gig.
Anonymous - Nie 01 Lis, 2009
pr napisał/a: | hardcore punx napisał/a: | Słyszałem tylko "Pochodnię" i potem nie chciało mi się sprawdzać kolejnych produkcji tego zespołu. |
swiete slowa mi tez pochodnia nie podeszla,w porownaniu z demo to wogle sie nie umywa.swoja droga jesli sie nie myle to nazwa jest skrotem kolesi ktorzy grali na demo a teraz chyba nikt z orginalnego skladu nie pozostal.... |
Chyba pozostal jeden, ale zapytam wokaliste.
A tak w ramach plotki - bedzie nowa cd
|
|