|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kultura & Sztuka - Monster Movies und Animal Attacks
Ryszard - Czw 20 Mar, 2008 Temat postu: Monster Movies und Animal Attacks E tam. I tak nie pobije hitu jakim były WĘŻE W SAMOLOCIE.
Były już katastrofy lotnicze, zmagania z dzikimi zwierzętami, strzelanie. Ale to jest tak... tak nowatorskie! Ta wysokość, walka z naturą i jednocześnie źli ludzie! A do tego niepowtarzalny Samuel L. Jackson. Ach, te emocje!
xkrzysiekx - Czw 20 Mar, 2008
Ryszard napisał/a: | WĘŻE W SAMOLOCIE. |
ciągle tego nie widziałem ;( nadrobię w najbliższym czasie!
heroina - Czw 20 Mar, 2008
jeszcze "inwazja grzechotników" rozpierdala. mordercze zamiary pożarcia wszystkich ludzi i ogólnie zniszczenia ludzkości, bo chcieli im wybudowac jakieś osiedle w górze, w której rzeczone grzechotniki sobie grzecznie spały.
a rambo obejrze, bo stare częsci lubię
ojojoj, mam braki w animal attackach ;(
heroina - Czw 20 Mar, 2008
nadrabiaj koniecznie. te filmy rozpierdalają
widzieliście film "anakonda" z j.lo?
jeszcze ostatnio widziałam film na tvn chyba (nie wiem jak się nazywał) o rekinach mutantach z olbrzymimi mózgami, które pożerały ludzi z zemsty i rozjebały całą stację badawczą
anakondę i owszem,ale jakas taka słaba, choc anakonda jako taka fajna ale
Cytat: | o rekinach mutantach z olbrzymimi mózgami, które pożerały ludzi z zemsty i rozjebały całą stację badawczą |
trzeba uważniej czytać program tv, bo perełki umykają
Nieja - Czw 20 Mar, 2008
W ostatnim Pasażerze było coś o owcach-mutantach atakujących ludzi, czy jakoś tak, ale posiałem gdzieś numer i nie wiem dokładnie jak to się zwało. Film chyba z Nowej Zelandii był
Chodzi Ci zapewne o "Black Sheep", którego też ciągle nie widzialem ;(
ko0niu - Czw 20 Mar, 2008
"blob zabójca" (jednokomórkowy wielki zielony glut który postawił sobie za cel zniszczenie ludzkości) i tak jest najlepszy z filmów o mutantach potworach kosmitach zabójcach itp itd
może czas wydzielić topic o monster movies i animal atttack?
Mecenas - Czw 20 Mar, 2008
Cytat: | o rekinach mutantach z olbrzymimi mózgami, które pożerały ludzi z zemsty i rozjebały całą stację badawczą |
widziałem to i niezły film, akcja cały czas trzymała w napięciu
heroina - Pią 21 Mar, 2008
rozpierdala przewidywalnością
ale to nie zmienia faktu, że dobrze się ogląda
krzysiu napisał/a: | może czas wydzielić topic o monster movies i animal atttack? |
Anonymous - Sob 22 Mar, 2008
Macie
ojoj jakboli - Sob 22 Mar, 2008
Kocham takie horrory z których można sie pośmiać
xkrzysiekx - Sob 22 Mar, 2008
ślicznie dziekuję! ogladal ktos "Project Monster"? mnie to jakos w najblizszym kiniei umknelo i sie zastanawiam czy warto an to polowac?
heroina - Nie 23 Mar, 2008
nie widziałam. też rozważam polowanie
Nieja - Nie 23 Mar, 2008
Polujcie polujcie, bo film daje radę. Takie połączenie Blair Witch Project z Godzillą. Niektóre motywy trochę słabsze i za szybko pokazali głównego złego(liczyłem bardziej na klimat jak z Lovecrafta), ale w całości broni się
Mecenas - Wto 25 Mar, 2008
kolega mówiłze straszne gówno, ja zas widziałem mglę, i niezłe te potworki sa, nie znosze robali wiec sie balem
xkrzysiekx - Wto 25 Mar, 2008
nazik napisał/a: | "Potwór z Czarnej Laguny"? |
oczywiscie znam i lubie! sam potwór uroczy
xkrzysiekx - Wto 25 Mar, 2008
Mecenas napisał/a: | ja zas widziałem mglę, i niezłe te potworki sa, nie znosze |
no co Ty? Mgła jest moim zdnaiem filmem nierownym, a potwory sa w tym obrazie najmneij potrzeben.Gdyby rezyser pozostał na poziomie relacji międzyludzkich, narastającej psychozy, atmosfery niepokoju i niedopowiedzenia byloby ok.niestety, probowal zrobic monster movies z maksymalnei przewidywalnym finalem.szkoda
Marguz - Wto 25 Mar, 2008
Nieja napisał/a: | Polujcie polujcie, bo film daje radę. Takie połączenie Blair Witch Project z Godzillą. Niektóre motywy trochę słabsze i za szybko pokazali głównego złego(liczyłem bardziej na klimat jak z Lovecrafta), ale w całości broni się |
jak dla mnie zupełna niemalże kaszana, byłem w kinie, wynudziłem się, a końcem zostałem obrzygany, słowa głównych bohaterów obrzygały mnie permamentnie
xkrzysiekx - Pon 14 Kwi, 2008
Mecenas - Pon 14 Kwi, 2008
Cytat: | licznie dziekuję! ogladal ktos "Project Monster"? mnie to jakos w najblizszym kiniei umknelo i sie zastanawiam czy warto an to polowac? |
wczoraj se obejrzałem i film jest strasznie cienki fabularny
xkrzysiekx - Pon 14 Kwi, 2008
ale "czarna Owca" za to daje rade dla fanów 'Dead Meat", "Isolation", a nawet "BarainDead"
Xiao Mei - Pią 18 Kwi, 2008
xkrzysiekx napisał/a: | ale "czarna Owca" za to daje rade dla fanów 'Dead Meat", "Isolation", a nawet "BarainDead" |
Kusi kurwa kusi..
|
|